intago píše:No, nakonec jsem tu objevil velmi zajímavé lidi, hlavně Janu z poradnazdarma.cz je hodně daleko.
Hned mi bylo jasné, že si s ní budeš rozumět.

intago píše:No, nakonec jsem tu objevil velmi zajímavé lidi, hlavně Janu z poradnazdarma.cz je hodně daleko.
intago píše:Včetne dr.Grofa a Vančury. Jaké zvrácenosti na nich vidíš?![]()
mystik >> provozující mystiku; nesrozumitelný, záhadný člověk, blouznivec » mystik
mystika >> nábožensko-filoz. proud založený na vnitřním bezprostředním intuitivním prožitku božství, zvl. v novoplatonství, židovství i vých. myšlení;záhadnost, tajuplnost,
intago píše:A proč své zážitky nepopíšeš konkrétněji?
Trini píše:intago píše:A proč své zážitky nepopíšeš konkrétněji?
Proč bych měla všechno znehodnotit jenom proto, aby se ego mohlo předvádět a cítít se důležitější?
Tady mají všichni mystické zážitky, ale prostě nejsou to nejhlavnější a kdyby se o nich kecalo, tak by ztratily veškerý význam a jen by narůstalo ego. Ramana to krásně vysvětlil. Ale intuitivně jsem to cítila už dávno předtím. Vždyt tobě to řiká, že se nemáš vykecávat, ale prostě to zatím nedokážeš. Ale jednou se to i u tebe změní.
intago píše:To je podle mne všeobecně přijímaný omyl.
Trini píše:intago píše:To je podle mne všeobecně přijímaný omyl.
Kdepak. A právě ty jsi pro mne jasným důkazem, že to není omyl.
intago píše:Trini píše:intago píše:To je podle mne všeobecně přijímaný omyl.
Kdepak. A právě ty jsi pro mne jasným důkazem, že to není omyl.
Z tvého hlediska možná. Ale kdyby to bylo špatně, božské by už dávno mi to řeklo, ale naopak. Holt naše a boží názory jsou často v rozporu.![]()
Před chvílí mi nařídil vyhodit nějaké fotky z PC a hned mi vysvětlil proč... To dělá běžně...
intago píše:No jo, známá demagogie o astráluKdo má pořád tyhle nesmysly poslouchat?
![]()
Trini píše:intago píše:No jo, známá demagogie o astráluKdo má pořád tyhle nesmysly poslouchat?
![]()
Tvoje nesmysly už tady posloucháme dlouho. Proč je nepíšeš někde jinde, když nesneseš jiný názor?
intago píše:Když to štěká a vypadá to jako pes, tak je to asi pes, ne? Ostatně božské atributy má zas jen Bůh. Praxi mám dlouhou. A myslíš, že si taky pletu mojí mámu s někým jiným? Tak blbej fakt nejsem...
intago píše: A vůbec, jak můžeš vědět, že to jsou nesmysly?
intago píše:Trini píše:intago píše:No jo, známá demagogie o astráluKdo má pořád tyhle nesmysly poslouchat?
![]()
Tvoje nesmysly už tady posloucháme dlouho. Proč je nepíšeš někde jinde, když nesneseš jiný názor?
Já mám řadu debat na kterých píšu, některá jsem i založil s kamarádyA vůbec, jak můžeš vědět, že to jsou nesmysly? Je to odborná mnohaletá práce.
A proč do mé debaty vůbec zasahuješ, když se ti nelíbí? Založ si vlastní a je to...
Za 25 let na webu jsem podobných debat svedl přes 200, tak mám praxi, co mi lidi radí, ač nic moc nevědí
Problém je v tom, že lidé mají jasnou představu, jak má mystik vypadat a jednat. Prostě samá láska. pokora, klid. Ale že snad žádný takový skutečný mystik nikdy nebyl, to nechtějí vědět.
Ani Kristus nebyl takový, stačí si přečíst Nový zákon... Vynadal všem, nejen farizejům a zákoníkům ale i svým učedníkům, že nejsou schopni vyléčit nemocného... jen si to přečtěte... A chválil římského setníka, vlastně okupanta...
Ale už toho tady fakt bylo až dost...
intago píše:A proč do mé debaty vůbec zasahuješ, když se ti nelíbí? Založ si vlastní a je to...
intago píše:
No, nakonec jsem tu objevil velmi zajímavé lidi, hlavně Janu z poradnazdarma.cz je hodně daleko. To jsem ani nečekal.
intago píše:Alaja -Ty koberce, cos dala odkazy to nejsou.
ten první byl http://www.buchara.cz/node/2275 ten druhý http://www.buchara.cz/node/2381 Ale jen přibližně
Z poradny:
vostal petr » stř 09. led 2019 16:42:02Alaja je naštěstí většinou mimo meditaci, a drogy a podobný sajrajt zásadně nikdy nebrala.
Když tak vo tom přemejšlím,
tak to světlo by možná mohlo bejt něco z čeho se nejméně blbne,
i když světlo slunce bylo uctíváno lidskýi vobětmi, ale dneska jsme přece jen vo kousek dál poznání vesmíru...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník