vostalpetr píše:
ale podle mne největším voblbovákem je víra, naděje a láska,
to jsou prostě vlny extáze....
Řekla bych, že k té extázi stačí jen láska.

Ale čím víc v té lásce mizí iluze oddělenosti,
tím víc se objevuje mír a klid.

vostalpetr píše:
ale podle mne největším voblbovákem je víra, naděje a láska,
to jsou prostě vlny extáze....
Řekla bych, že k té extázi stačí jen láska.
Nic píše:S poznáním, kdo skutečně jsi, už nic víc nepotřebuješ.
vostalpetr píše:
Zatímco jeden mlčí druhej neustále jen žvaní to svý evangelium fetky...
armin píše:vostalpetr píše:
A kterej z vás dvou mlčí?
Vono vysvětlovat stále dokola několik let tomu druhému, jak se mýlí a jak se ti z něj dělá špatně je taky fet.
Takovej fet, co nepřináší extázi, ale takovej co tiší mindrák z neuspokojený duchovní ambice, ale nikdy ten mindrák na trvalo neutiší. Musí se proto takovej fet brát pravidelně, třeba léta.![]()
Podívej třeba taková Eva, ta Janu skoro nečte a tak s ní nemá problém. Má zase jiné problémy ale ty jsou konstruktivní, vyvíjí se jimi, zraje.
A co ty? Ty se cyklíš už léta na stejném místě (jak ten pták s jedním křídlem), žádný vývoj, jen to tvoje neutuchající, pořád stejné moudroserství.
A Trini si na tom také ráda svoje mindráky přitiší. Jako ratlík, když štěká velký pes, tak si také "odvážně" zaštěká na kolemjdoucího.
Ale co bychom byli bez našich problémů?
armin píše:vostalpetr píše:
A kterej z vás dvou mlčí?
armin píše:Vono vysvětlovat stále dokola několik let tomu druhému, jak se mýlí a jak se ti z něj dělá špatně je taky fet.
armin píše:Takovej fet, co nepřináší extázi, ale takovej co tiší mindrák z neuspokojený duchovní ambice, ale nikdy ten mindrák na trvalo neutiší. Musí se proto takovej fet brát pravidelně, třeba léta.
armin píše:Podívej třeba taková Eva, ta Janu skoro nečte a tak s ní nemá problém. Má zase jiné problémy ale ty jsou konstruktivní, vyvíjí se jimi, zraje.
armin píše:A co ty? Ty se cyklíš už léta na stejném místě (jak ten pták s jedním křídlem), žádný vývoj, jen to tvoje neutuchající, pořád stejné moudroserství.
armin píše:A Trini si na tom také ráda svoje mindráky přitiší. Jako ratlík, když štěká velký pes, tak si také "odvážně" zaštěká na kolemjdoucího.
armin píše:Ale co bychom byli bez našich problémů?
armin píše:Tak si mi to hezky vysvětlila, ale je to naopak a ještě trochu jinak.
Já si na rozdíl od tebe na nikoho nic nepromítám ani žádný mindrák nemám.
Eva Nada píše:S tím připoutáním a zodpovědnosti něco na tom bude.
Jako princ a růže![]()
Ale nestalo se to tím, že by mi dělalo dobře slyšet o tom, jak jsem výjimečná, z toho už jsem vyrostla, ale tím, ze ve mě rozezněl vlákna vnímání Pravdy...
Stříbrný vítr mi připomněl vůni Domoviny..., jsme si blízcí, byť jsme každý jiný. Ta Domovina, nebo Hlubina spojuje... a nejen nás dva... za život moc takových lidí nepotkáš...
A co ty? Ty se cyklíš už léta na stejném místě (jak ten pták s jedním křídlem), žádný vývoj, jen to tvoje neutuchající, pořád stejné moudroserství.
Já si na rozdíl od tebe na nikoho nic nepromítám ani žádný mindrák nemám.
To je asi nad tvoje chápání, že?
Jsem přesvědčena, že jedině prožitím lze něco pochopit, skutečně pochopit a tyhle dílka mi daly hodně...
vostalpetr píše:S podobnými pomatenci je to cyklování fakt docela nuda
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník