Alaja píše:Nevím jak by tobě bylo, kdyby ti někdo unesl dceru a žádal vysoké výkupné a pak se nakonec ukázalo, že v tom ta dcera jede také...
Jo, karma. Tu ničím neuplatíš.

Alaja píše:Nevím jak by tobě bylo, kdyby ti někdo unesl dceru a žádal vysoké výkupné a pak se nakonec ukázalo, že v tom ta dcera jede také...
Trini píše:Alaja píše:Nevím jak by tobě bylo, kdyby ti někdo unesl dceru a žádal vysoké výkupné a pak se nakonec ukázalo, že v tom ta dcera jede také...
Trini píše:Trini píše:Alaja píše:Nevím jak by tobě bylo, kdyby ti někdo unesl dceru a žádal vysoké výkupné a pak se nakonec ukázalo, že v tom ta dcera jede také...
P.S. Ale nebylo by nezajímavé slyšet, co ji dcera odpověděla, když se jí zeptala, proč to udělala.
Trini píše:Alaja píše:Nevím jak by tobě bylo, kdyby ti někdo unesl dceru a žádal vysoké výkupné a pak se nakonec ukázalo, že v tom ta dcera jede také...
Ty si tím vysvětluješ její nemilosrdnost k rodičům, kterým umírají děti?
Trini píše:Linda píše:Mě tehdy schramstla ta první varianta, a tak zkušenost neduality se stala - jak jinak - jediným smysluplným a žádoucím cílem pro osobní já, které bylo ochotné udělat naprosto cokoliv, jen aby tu ten stav nad protiklady byl pořád.
Jak si vysvětluješ, že si osobní já přálo stav, v kterém zaniká?
Trini píše:Alaja píše: hlavní spouštěč toho stavu, v kterém nakonec uvázla a co jí neustále vyčítáte.
To myslíš ten stav, který nám neustále vnucuje jako osvícení?
adiuv píše:Osobní já, které pak v důsledku zbývajících nerozpuštěných závislostí znovu vyvstalo, nebylo schopné si uvědomit, že tahle dočasná zkušenost nastala jen díky jeho momentální neexistenci a zaslepeně si ji okamžitě přivlastnilo, vnímalo ji jako "svou".
Trini píše:adiuv píše:Osobní já, které pak v důsledku zbývajících nerozpuštěných závislostí znovu vyvstalo, nebylo schopné si uvědomit, že tahle dočasná zkušenost nastala jen díky jeho momentální neexistenci a zaslepeně si ji okamžitě přivlastnilo, vnímalo ji jako "svou".
Osobní já nemohlo tuto dočasnou zkušenost zažít, to je snad jasné. Kdo tedy na ni měl vzpomínku?
Trini píše:U E. Tomáše jsem četla, že ty "náhodné" zkušenosti neduality jsou důležité. Že vedou ke hledání.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník