Troufám si tvrdit že tady žádný mistří lásky nejsou. Jen normální lidi co milujou: život, existenci,boha, jsoucno..... (vyber si jaké z těchto slov se ti líbí, anebo je klidně všechny škrtní a za milujou dej tečku.) Brr a při slově učení mi naskakuje husí kůže. Jestli bych ti mohl jednu důležitu modrost sdělit tak určitě že rozhodně nic nemusíš.Abychom se stali mistry lásky musíme se učit milovat.
Tak tohle je naprosto správný začátek pěkně poděkovat a rozloučit se. Tak zatim pa. dej vědět jak si vedeš.Chci se zbavit toho starého programu. Poděkovat mu a poslat ho pryč, už jej nepotřebuji
A kdy tu chuť jako hodláš dostat?Zrovna v tomhle období nemám chuť na srandičky.
TŘETÍ KLÍČ OBJEVEN!!!!!
WOHOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MÁM TO! NAŠEL JSEM TO!!!!!!!!!!!
PánBů píše:Gratuluju. Klidně se ale s náma poděl cos našel ať je ta radost větší.
Ještě mám jeden dotaz. Nedělám si srandu ale vážně strašně moc mě to zajímá. Kolik těch klíčů hodláš najít?
Jana píše:"výše uvedený citát
Dagmar píše:Milý Teo,
zastav se na chvíli, a podívej se do sebe. Podívej se, jak je to s tvoji láskou k sobě samému. Máš rád sám sebe? Když pochopíš lásku k sobě samému, pochopíš lásku k celému světu.
---------------------------------------------------------------------
Já jsem ty, a ty jsi já. Všichni jsme součásti jedné energie.
Nepodmíněčná láska - Dává více než bere (podmínečná láska naopak bere více než dává)
Nepodmíněčná láska - Se nenechává zneužívat (podmínečná láska považuje toto za sice špatné, ale normální)
Nepodmíněčná láska - Člověk je pro toho druhého služebníkem (podmínečná láska považuje toto druhého za "podrobeného")
Ikdyž jsem nepodmíněnou lásku pochopil, ještě mi úplně nedošlo jak ji PLNĚ aplikovat na lidi venku.
Je to jako bych celý život pracoval s Windows a najednou si pořídil počítač se systémem APPLE a pak se snažil přijít na to jak teď pracovat s téměř celým zbytkem světa který jede stále na Windows...
Dagmar píše: Každý průměrně úspěšný člověk má těchto vzorců myšlení až 4OO. Ti méně úspěšní jich mají i 1 500 a více.
teo píše:Všechno je lež, názory lidí, pravda i lež, všechno neplatí, bylo vytvořeno před námi a nám podsunuto a my to doslova okopírovali (v dětství) a považovali za správné a normální (bez analyzování).
Všechno se tím pádem mění, už není potřeba měnit svět a druhé lidi.
Teď je už jen potřba si užít život, dělat to co člověka baví a nechat svět světěm.
Díky tomu že vím že je všechno lež. Nemusím to řešit. Není důvod. A to je pro mě obrovský dar. Můžu udělat to co miluji. A o tom je život.
Žít šťastný život.
Petr píše:teo píše:[b]Všechno je lež,
Já bych řekl, že všechno je naopak pravda.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků