Eva Nada píše:Já jsem naopak ted s ochranou pořádně začala.
Proč?
Mám doma všechny knihy od Eduarda Tomáše a Míly.
Nikdy jsem se s nimi osobně nesetkala.
Začala jsem nejdříve číst Paměti mystika od E. Tomáše....
A potom knihy od Míly. A ta mi vnitřně otevřela to, co je za slovy E. Tomáše.
V jedné své vzpomínce vzpomíná Míla na setkání s ženou, která "byla ovládána tzv. černou magií". Velice silná osobnost, ale bohužel na nesprávné straně barikád....
Při setkání Míly s touto ženou nastal takový vyjímečný a důležitý okamžik. Obě stanuly proti sobě a proběhla výměna energií = kdo z koho.
Samozřejmě světlo zvítězilo nad tmou...
--------------------------------
Nevím proč, ale poslední slova Alaji byla o tom, že nad ní zvítězila nebo ji dostala nějaká taková temná energie (panenka vúdú)
Paradoxy píše: Asi bych to brala tak, že kdo cítí, že ochranu potřebuje, tak ať si ji udělá.
Ája, alaja, Alena.Paradoxy píše:Eva Nada píše:Já jsem naopak ted s ochranou pořádně začala.
Proč?
Mám doma všechny knihy od Eduarda Tomáše a Míly.
Nikdy jsem se s nimi osobně nesetkala.
Začala jsem nejdříve číst Paměti mystika od E. Tomáše....
A potom knihy od Míly. A ta mi vnitřně otevřela to, co je za slovy E. Tomáše.
V jedné své vzpomínce vzpomíná Míla na setkání s ženou, která "byla ovládána tzv. černou magií". Velice silná osobnost, ale bohužel na nesprávné straně barikád....
Při setkání Míly s touto ženou nastal takový vyjímečný a důležitý okamžik. Obě stanuly proti sobě a proběhla výměna energií = kdo z koho.
Nevím proč, ale poslední slova Alaji byla o tom, že nad ní zvítězila nebo ji dostala nějaká taková temná energie (panenka vúdú)
Kdo je alaja? Mám pocit, že jsem to jméno tady nebo na poradně zahlédla. Co se jí stalo?
Eva Nada píše:
Paradoxy píše:Eva Nada píše:
Kdo je alaja? Mám pocit, že jsem to jméno tady nebo na poradně zahlédla. Co se jí stalo?
Trini píše:Paradoxy píše: Asi bych to brala tak, že kdo cítí, že ochranu potřebuje, tak ať si ji udělá.
Taky to tak vidím.
Před mnoha lety někdo proti mne používal černou magii. Myslim, že nechtěl škodit, ale chtěl, aby lidé dělali to, co si od nich přeje. Zjistil totiž, že mu to funguje, a tak to rozvíjel. Tenkrát jsem dokonce vyhledala odbornou pomoc.
Trini píše:Paradoxy píše:Eva Nada píše:
Alaja tady a dříve na Poradně a JZ hodně psala. Taky na speciálním foru pro Petra Vostála - http://vp.inspiruj.cz/. S Evou Nadou se dobře znala. Byla s ní v kontaktu, než zemřela.
armin píše:Eva Nada píše:
No vidíš, že nemusí vždy zvítězit světlo nad temnotou. Tma a temnota nejsou to samé. Tma je prázdná, temnota je plná toho, co světlu brání.
Ale jinak, ten tvůj avatar, ten ti teda sekne
Paradoxy píše:Trini píše:Paradoxy píše:
Alaja tady a dříve na Poradně a JZ hodně psala. Taky na speciálním foru pro Petra Vostála - http://vp.inspiruj.cz/. S Evou Nadou se dobře znala. Byla s ní v kontaktu, než zemřela.
Ježkovy voči už jsem zmatená jako včela. To forum Petra Vostála je nějak tady jako speciální vlákno nebo je to zase úplně jinde?
Jářek píše:Je to pod jednou doménou a na jednom hostingu. Ale jsou to dvě na sobě nezávislé stránky - instalace phpBB.
Jana píše:Veil píše:
Co je jasné mně nechme teď stranou. Tys tu dala odvážná vyjádření, jak jsi nekonečné, věčné, časem a prostorem neomezené absolutní Jsoucno, tak se ptám, proč si to myslíš a ukazuji ti, že nekonečná, věčná, časem a prostorem neomezená rozhodně nejsi. Takže pořád nevidím žádný dobrý důvod, pro který by sis měla myslet, že jsi absolutnem, které má takové kvality.
Jinými slovy, vůbec nevadí, že Ti to, co Ti píšu, není jasné, a tím pádem Ti nemůže být jasné, co píšu.
honzam píše:http://poradnazdarma.cz/viewtopic.php?f=79&t=8906&start=8480#p204421Jana píše:Veil píše:
Co je jasné mně nechme teď stranou. Tys tu dala odvážná vyjádření, jak jsi nekonečné, věčné, časem a prostorem neomezené absolutní Jsoucno, tak se ptám, proč si to myslíš a ukazuji ti, že nekonečná, věčná, časem a prostorem neomezená rozhodně nejsi. Takže pořád nevidím žádný dobrý důvod, pro který by sis měla myslet, že jsi absolutnem, které má takové kvality.
Jinými slovy, vůbec nevadí, že Ti to, co Ti píšu, není jasné, a tím pádem Ti nemůže být jasné, co píšu.
To už je fakt hardcore.
Jana píše:Teď by bylo dobré vyjasnit, jak to, že ve světě Probuzených absolutně nic nikdy nechybí, a jak to, že ve snovém světě "normálních lidí" stále něco chybí.
Miroslave, nejsem vůbec na Tvou klasifikaci mé osoby na tomhle webu zvědavá. S tím si běž na jiné weby a tam si můžeš klasifikovat do aleluja.
Tady tohle nemá místo.
Tenhle web je směřováním k poznávání nejvyšší pravdy, nikoliv k utápění se v největší nevědomosti.
Jářek píše:Miroslave, nejsem vůbec na Tvou klasifikaci mé osoby na tomhle webu zvědavá. S tím si běž na jiné weby a tam si můžeš klasifikovat do aleluja.
Tady tohle nemá místo.
Tenhle web je směřováním k poznávání nejvyšší pravdy, nikoliv k utápění se v největší nevědomosti.
Tak už je ti to jasné? S Janou začíná být dovoleno jen souhlasit (asi její osobní pokrok), jinak budeš vyloučen z jejího světa Probuzených...
Ještě chvilku pokračuj a seznáš, jak umí nepodmíněně banovat.
Veila si zatím ještě nechá, nějakou hračku potřebuje.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků