Eva Nada píše:To armin - no super..., i ty
To Jářek: a just ne!!!Hele, nakoukla jsem a přijde mi to strašně rozškatulkované, plno nějakých chlívečků, takové chaotické, no, uvidíme, třeba někdy
Hlavně aby intuice neutrpěla

Eva Nada píše:To armin - no super..., i ty
To Jářek: a just ne!!!Hele, nakoukla jsem a přijde mi to strašně rozškatulkované, plno nějakých chlívečků, takové chaotické, no, uvidíme, třeba někdy
Eva Nada píše:A Miroslav má fajnového avatara
Ha ha, tygr. Zajíc to je, to je jasné jak facka
Jářek píše:Chlívky, boha jeho! Jste moc zvyklí na na nějakej formát, tohle je nové, nikde nic takového není! Tak si toho važte.
Jde to udělat i úplně normálně...
Asi změním profil, tam ten je obrázek moře a nebes, ale zmenšeně to stojí za prd...
Jářek píše:No je to tam hrozný bez ženských... Petra je sice boží, ale chlapů tam furt víc. Paradoxy jsme asi nasrali povídáním o závislostech, málokoho napadlo, že kouří,
a mohlo se jí to dotknout...
Eva Nada píše:Taky jsme ty bílé tygry kdysi v této ZOO obdivovali, měli dokonce tehdy i mláďata.
armin píše:Eva Nada píše:Taky jsme ty bílé tygry kdysi v této ZOO obdivovali, měli dokonce tehdy i mláďata.
Tak to jsme tam byli asi ve stejném roce - ona ta mláďata rychle rostou a tohle byla ještě taková malá, hravá. Bílí tygři byli za sklem - pěkně zblízka vidět.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků