teo píše:Pokud víte kde je tlačítko "reset - vymazání paměti" napište, hledám jej.
Člověk může procestovat celý svět, vynaložit obrovské prostředky a úsilí aby jej našel. Říkám si "jaké by to bylo, kdybych vyrůstal ve fungující rodině, bez všeho toho trvalého napětí a situací, na které bych raději zapomenul". "Jaké by to asi bylo, žít ve fungující rodině a poznat tolik věcí, které jsou mi tak cizí".
I když se z tama odstěhujete... něco si odnášíte sebou. Zahořlost. A přitom toužítě o absolutním opaku, který nevíte jak je definován. Je to pod kůží, těžko to smyjete.
Jak poznat a zvyknout si na spoustu věcí, které absolutní většina lidí bere za samozřejmost. Základní otázky, na které neznám odpověď. Asi jako by jste neuměli jezdit na kole. Umí to všichni, až na vás.
Pokud víte kde je tlačítko "reset - vymazání paměti" napište, hledám jej.
Na spoustu jedů (např. předsudky, sebeponižování,...) jsem našel lék (tolerance, sebedůvěra,...), a ze svého těla je odstranil.
Jak se zbavit té zahořklosti, té samé zahořklosti která nechce dovlit se snížit k tomu a nechat si vysvětlit základní otázky , a té samé zahořklosti jež nenávidím, kvůli tomu, že mě nechce nechat žít svůj život ve štěstí, lásce a harmonii. Pokud víte kde je tlačítko "reset - vymazání paměti" napište, hledám jej. Nač končit tenhle život, když ten další, může být založený na stějně špatných základech jako tento.
Hořkosti odejdi a něch mě konečně žít svůj život.
Hledám lék
Petr píše:Těch rad a možností je hrozně moc, vyber si cokoliv tě láká.
Teď mě bezprostředně napadlo třeba toto: Až půjdeš do dalšího přítomného okamžiku (třeba po tom, co si toto dočteš) tak si znovu vyber, jaký jsi, jakou máš minulost, vyber si, co chceš prožívat (ale musí to být hlavně tvé rozhodnutí, pak v něm bude teprve ta síla a odhodnalost). Pokud něco táhneš sebou, tak se pro to rozhoduješ v každém okamžiku, že to táhneš, ale nemusíš. Pokud se teď rozhodneš, že další okamžik už bude jiný, tak bude jiný... Není třeba nic moc hledat, je třeba se rozhodnout
.
A ty teď k tomu rozhodnutí máš OBROVSKÝ potenciál.
watta píše:co s tím udělá potom vlastní vůle, když bude chtít jít proti vlastní vůli? která z nich bude silnější? ráda si poslechnu nějaké vysvětlení....
watta píše:... pokud v něm nebude obsaženo něco o přítomném okamžiku, který NEsouvisí s předcházejícími přítomnými okamžiky, neboť přestože se vše odehrává jen v přítomných okamžicích, realita života ukazuje, že NEsouvislé rozhodně nejsou, a to ani pouze v rámci jedné osoby.
. nikdy se neřiď ničím, jak to má druhý člověk. každý žije svoje. jestliže budeš chtít cítit a dělat to, co druhý, štěstí ti to nepřinese. můžeš se inspirovat, ale není důvod se považovat za někoho v nepořádku jenom proto, že třeba zažíváš zrovna něco jinak.
Petr píše:jj hodně o tom už povídal Abraham i Bashar. Zkus si to najít na YouTube, mohlo by to být v něčem o osudu... zhruba ale vždy říkali, že záměr aktuální je (nebo spíš může být) silnější než záměr původní.
watta píše:... pokud v něm nebude obsaženo něco o přítomném okamžiku, který NEsouvisí s předcházejícími přítomnými okamžiky, neboť přestože se vše odehrává jen v přítomných okamžicích, realita života ukazuje, že NEsouvislé rozhodně nejsou, a to ani pouze v rámci jedné osoby.
Petr píše:Pokud si chceš rozšířit paletu možností, a i přestože myšlenky na tomto fóru... ať se mi zdají jakkoliv široké a aplikovatelné na cokoliv, tak je to neustále jen velmi malý výsek možností.... zkus si třeba zajít do nějakého hezkého knihkupectví, před tím se dobře naladit, na chvíli to ze sebe schodit.. a jen tak si to tam projít a trochu si ty knížky "ošahat"... a třeba ti nějaká padne do ruky, nebo do oka... mrkni na ni... třeba si přečti jednu větu, kterou jsi si potřeboval přečíst, třeba si ji kup a přečti celou... nebo si zajdi do přírody a nech se inspirovat jí... nebo si zajdi na nějaký dobrý film... jdi si zaplavat ....cokoliv... ty víš co ti sedí... je tolik tolik možností
![]()
watta píše:akorát to určitě bude fungovat, i když se ti před tím nepodaří se nijak zvlášť dobře naladit
teo píše:Někdy to zkusím, nemám teď na to sílu.
teo píše:Pokud víte kde je tlačítko "reset - vymazání paměti" napište, hledám jej.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků