Radek píše:Občas mi běhá mráz po zádech, když vidím výsledky tvůrčí práce minulých generací, od kritických po revoluční výtvory.
Jan Kaplický - Album, strana 18. Tvořivost]
watta píše:No mě zase běhá mráz po zádech, když vidím výsledky "tvůrčí" práce Jana Kaplického
Radek píše:watta píše:No mě zase běhá mráz po zádech, když vidím výsledky "tvůrčí" práce Jana Kaplického
Ty nemáš ráda chobotnice?
vostalpetr píše:Samozřejmě, že každý umělec se snaží být originální
vostalpetr píše:Zatím jako jediná nadějně originální myšlenka vypadá myšlenka "Bůh je cvok"
vostalpetr píše:To já se snažím být originální umělec,
a snažím se vymyslet nějakou fakt originální myšlenku,
ale vždycky když něco vymyslím, tak pak zjistím, že už to někdo před dvěma třema tisíci lety vymyslel,
takže jsem vlastně jen pouhopouhý kopírista...
jamajsky.drap píše:Bůh je Velký hráč....
V Jednotě vytvořil spoustu individualit, z nichž některé programuje tak, aby si mysleli, že nemohou tvořit realitu, některé programuje tak, aby si mysleli, že mohou tvořit realitu a některé nechá nahlédnout, že existuje pouze on a tudíž tu není nikdo další, kdo by mohl cokoliv tvořit
jamajsky.drap píše:Bůh je Velký hráč....
V Jednotě vytvořil spoustu individualit, z nichž některé programuje tak, aby si mysleli, že nemohou tvořit realitu, některé programuje tak, aby si mysleli, že mohou tvořit realitu a některé nechá nahlédnout, že existuje pouze on a tudíž tu není nikdo další, kdo by mohl cokoliv tvořit
Petr píše:Z Jednoty jsme vytvořili spoustu individualit, z nichž někteří jsme se během života nastavili tak, že se vidíme jako oběti reality, někteří tak, že se vidíme jako tvůrci reality a jiní tak, abychom nahlédli do různých filozofických systémů za účelem jejich žití a prozkoumání.
Abychom se stejně zase nakonec sešli tam, odkud jsme vyšli, ale jiní, obohacenější, rozšířenější, a i Bůh, Zdroj, Vše co je, je jiné, než když jsme vyšli.
vostalpetr píše:No teda, to se ti fakt povedlo!
.......................................
No to jo, ale ted se přiznej, kde jsi to opsal !!!!!
Já vím, žes to vymyslel, ale určitě už někde někdo někdyněco podobnýho napsal
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků