Proti: zásah do přirozenosti, osudu nebo spíš údělu, riziko asexuality nebo sexuální orientace z povinnosti
Pro: normální život, rodina, děti, začlenění se do společnosti, úbytek desítek problémů v běžném životě
Váš názor?

Monika: a co jsi řekla?
Motýlek píše:Monika: a co jsi řekla?
že jde z homosexuála nějakou terapií udělat heterosexuála ...
flpbb píše:Ale vážně: Lado, ty si myslíš, že kdybys měl homosexuálního syna nebo dceru, na tu terapii bys je neposlal? Nic tím nezkazíš, pokud to nejde, holt... Ale pokud ano, budeš mít vnoučata.
Uznávám, že toto téma je moc citlivé. Ani já nevím, jak bych to řešil.
Motýlkovi je to jedno?
flpbb píše:
ty si myslíš, že kdybys měl homosexuálního syna nebo dceru, na tu terapii bys je neposlal? Nic tím nezkazíš, pokud to nejde, holt...
jamajsky.drap píše:Takže pokud je člověk homosexuální a wikipedie tvrdí, že to není otázka volby, ale že je biologicky daná,
jamajsky.drap píše: Pak by tedy mohla např. nějaká hlubinná terapie pomoci.
jamajsky.drap píše:Muž i žena potřebují protějšek, muž ženu, aby v něm probudila ženský princip a žena muže, aby v ní probudil mužský princip. Pak oba vidí svět, tak nějak celistvěji. Což se při dnešní 50% rozvodovosti a přematerializované a překomercionalizované době málokdy děje
Monika píše:jamajsky.drap píše:Takže pokud je člověk homosexuální a wikipedie tvrdí, že to není otázka volby, ale že je biologicky daná,
přesně tak, je to biologicky daný, není to otázkou volby !jamajsky.drap píše: Pak by tedy mohla např. nějaká hlubinná terapie pomoci.
tak to jsi mne teda dostal drápe![]()
vím dost o hlubinné terapii, a to i přímo z praxe, ale tohle mi přijde naprosto absurdní, že by to takhle šlo ...
tak se odstraňují bloky v centrální nervové soustavě a ne biologickou určeností, to je jako by jsi chtěl pomocí hlubinné terapie léčit albínismus - protože ten taky není zřejmě přirozený že jo, on je takovou odchylkou od toho co je normální (zřejmě podle některých lidí)
Monika píše:jamajsky.drap píše:Muž i žena potřebují protějšek, muž ženu, aby v něm probudila ženský princip a žena muže, aby v ní probudil mužský princip. Pak oba vidí svět, tak nějak celistvěji. Což se při dnešní 50% rozvodovosti a přematerializované a překomercionalizované době málokdy děje
a proč to potřebují zrcadlit do partnera ?
protože to ještě neobjevili sami v sobě že jo ...
flpbb píše:Monika: a co jsi řekla?
Máme tu v Praze takový bar, že vždy Moniku rozeberu a pak neví, co má říkat...
Ale vážně: Lado, ty si myslíš, že kdybys měl homosexuálního syna nebo dceru, na tu terapii bys je neposlal? Nic tím nezkazíš, pokud to nejde, holt... Ale pokud ano, budeš mít vnoučata.
Uznávám, že toto téma je moc citlivé. Ani já nevím, jak bych to řešil.
Motýlkovi je to jedno?
a že zrovna amerika, která je skrz naskrz prožraná a shnilá falešnými a perverzními církvemi, které si z Boha udělaly zlaté tele a bič na své ovce, ekonomicky ožebračená totalitou korporací, světem opovrhovaná a nenáviděná pro šíření a podporování nepokojů a válek po celém světě a směšná pro svůj zbytnělý pocit vlastní důležitosti, který se parodicky projevuje odkazy na dávno zašlou americkou hrdost a vlastenectví, která měla platnost kdysi za lincolna, by měla být vzorem pokroku, mravnosti, lidského přístupu, soucitu a lásky? sorry, ale pro mě ne...
teď se naopak učím nehodnotit, nekázat, neposuzovat. učím se žít a přitom respektovat svobodu druhých (ikdyž je to někdy těžké...).
život je neskutečně pestrý a jak já mám vědět, kdo jakou lekci potřebuje a kam vlastně jde?
jamajsky.drap píše:
Myslel jsem to spíš tak, že narození se homosexuálem je pouze karmický následek. A i když se projevuje na biologické úrovni, je to především záležitost mysli. Takže spíš než k albínismu bych to přirovnal např. k vrozenému strachu ze tmy a jiným fýliím a fóbiím.
jamajsky.drap píše:Beru to jako touhu (lásku) muže předat ženě svoji energii (a naopak) a tím se vzájemně obohatit. Kvalita lásky mezi mužem a ženou, pak určí kvalitu příští generace.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 4 návštevníků