A nevím, jak jste to měli vy, ale já nejsem příslušník žádné církve, nejsem vlastně ani buddhista. Já jsem ateista, kterému se kdysi cosi přihodilo a tak jsem se rozhodla prozkoumat, co se mi to vlastně přihodilo ( ateisté nejspíš s podobnými zážitky navštěvují speciální lékaře, aby se pak dozvěděli, že trpí bludy, halucinacemi a pod.).
Já jsem jen chtěla vědět co to je, proč to je, k čemu to je, za jakých podmínek se to objevuje atd. Neřešila jsem nějaké své mindráky, nebo nešťastné pocity a emoce, nehledala jsem žádného boha, svatého či anděla, protože jsem byla spokojená se svým životem ateisty. A vysvětlení toho, co mne potkalo se dalo najít jen tou prací sama na sobě a v sobě. Takže jsem nakonec objevila nejen tohle světlo, ale vlastně i telepatii, jasnovidnost či jasnozření (nebo jak to nazvat) atd. Pro mne to byl prima "vědecký" výzkum...pochopitelně až po pracovní době, po skončení rodinných povinností a i po klábosení s přáteli.......a součástí toho bylo i zpětné ověřování, hledání souvislostí a vysvětlení v duchovních a vědeckých knihách (nejrůznějšího zaměření).....
Mohu jen konstatovat, že před těmi třiceti lety jsem horkotěžko nacházela byť jen malou zmínku o podobných jevech ......i když náboženské literatury už bylo na knižním trhu dost...

Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...