armin píše:Mám zkušenost že i upřímná slova druhého jsou do jeho duše oknem.
armin píše:Mám zkušenost že i upřímná slova druhého jsou do jeho duše oknem.
honzam píše:Mimo sebe sama, svět, štěstí a utrpení
V posledních dnech jsem narazil na zajímavou věc, kterou bych chtěl sdílet. Hodně jsem se soustředil na zkoumání toho neutrálního středu mezi štěstím a utrpením a jeho udržení. Z téhle koncentrace začala opět povstávat mateřskost, ale jinak než dřív. Nemá charakter nějaké univerzální Matky a entity ani se nedá lokalizovat mezi rohy. Je to, jako když se svět rozplyne a je jenom ta mateřskost. Jako kdyby od tvarů světa, štěstí i utrpení byla ta mateřskost vždycky úplně oddělená a nikdy se ho nedotkla. Nejsem v ní ani já ani nikdo jiný ani nic ze světa, ani žádné myšlenky, ani žádné děti, jen ta mateřskost nikdy ničím nedotčená. Z té mateřskosti nikdy nic nevzniklo ani se do ní nevrátilo. Vznikání a zanikání patří také ke světu a je tak mimo ni. Mezi rohy teď v záři vnímám něco jako díru.
Alaja píše:honzam píše:Mimo sebe sama, svět, štěstí a utrpení
V posledních dnech jsem narazil na zajímavou věc, kterou bych chtěl sdílet. Hodně jsem se soustředil na zkoumání toho neutrálního středu mezi štěstím a utrpením a jeho udržení. Z téhle koncentrace začala opět povstávat mateřskost, ale jinak než dřív. Nemá charakter nějaké univerzální Matky a entity ani se nedá lokalizovat mezi rohy. Je to, jako když se svět rozplyne a je jenom ta mateřskost. Jako kdyby od tvarů světa, štěstí i utrpení byla ta mateřskost vždycky úplně oddělená a nikdy se ho nedotkla. Nejsem v ní ani já ani nikdo jiný ani nic ze světa, ani žádné myšlenky, ani žádné děti, jen ta mateřskost nikdy ničím nedotčená. Z té mateřskosti nikdy nic nevzniklo ani se do ní nevrátilo. Vznikání a zanikání patří také ke světu a je tak mimo ni. Mezi rohy teď v záři vnímám něco jako díru.
Narazil jsi na nějaké to nebe? Jak v křesťanských, tak buddhistických, možná i v jiných nebích , je ta silná ochraňující mateřskost všudepřítomná.
honzam píše:Nebe, které se nevlní a ani nikdy nevlnilo. Statická mateřskost sama o sobě.
armin píše:Honzam tu už delší dobu nepíše. Že by si ho Ďábel už konečně odnesl do pekla?
Nebo už nemá co řici?
Nebo je na horách?
armin píše:Honzam tu už delší dobu nepíše. Že by si ho Ďábel už konečně odnesl do pekla?
Nebo už nemá co řici?
Nebo je na horách?
honzam píše:armin píše:Honzam tu už delší dobu nepíše. Že by si ho Ďábel už konečně odnesl do pekla?
Nebo už nemá co řici?
Nebo je na horách?
Zarmoutilo mě, že zmizel intago. Tolik mi toho mohl vyprávět o svých pocitech, hrách, zážitcích a schopnostech. Po dlouhé době konečně nový účastník a hned nepřijatý.
https://www.deviantart.com/katsuke-artwork/art/Undertale-Toriel-and-Frisk-657692984
honzam píše:armin píše:Honzam tu už delší dobu nepíše. Že by si ho Ďábel už konečně odnesl do pekla?
Nebo už nemá co řici?
Nebo je na horách?
Zarmoutilo mě, že zmizel intago. Tolik mi toho mohl vyprávět o svých pocitech, hrách, zážitcích a schopnostech. Po dlouhé době konečně nový účastník a hned nepřijatý.
https://www.deviantart.com/katsuke-artwork/art/Undertale-Toriel-and-Frisk-657692984
honzam píše:Tak jsem po shlédnutí Kaguya-hime zjistila, že ten můj krutý nelidský Ďábel je vlastně Buddha.
armin píše:honzam píše:Tak jsem po shlédnutí Kaguya-hime zjistila, že ten můj krutý nelidský Ďábel je vlastně Buddha.
No, máš to trochu popletený, ale to neznamená, že by tě člověk neměl mít rád
Eva Nada píše:No ale já se za nelidskou příšeru teda nepovažuji, to teda neee
Eva Nada píše:armin píše:Eva Nada píše:Tohle je přístup ubožáka, který se bojí být sám za sebe...., uf, armine, myslela jsem, že jsi větší kabrňák, no ale co už....
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=TdIDInyUgjc
Zemřel bys se mnou v jedinej den, ...., no ale to znamená, že by ses mne nebál a nestranil se setkání se mnou, chlape!!!
Eva Nada píše:Kdes to vyhrabal???
No to platí, ale to přece nevylučuje, že se nepovažuji za nelidskou příšeru, ba právě naopak
Ne ne, armin se učí mít rád. Tečka.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků