armin píše:Pokud chceš sbírat rádoby duchovní hlouposti, doporučuji se podívat na Poradnu zdarma, zejména na příspěvky tam působící Jany. To je z tohoto pohledu nevyčerpatelný a stále živý zdroj. Občas to bohužel přetéká i sem
Nic píše:Tahle záležitost kdy máme šanci věřit tomu, že jsme na rozdíl od druhých něčím výjimeční, lepší, hodnotnější, na vyšší úrovni, může být dost lepkavá. Může se naše vědomí připoutat k takovýmto myšlenkám a tohle povýšení čeká strmý pád.
Pak místo aby poznání, že nejsme ničím, nás směřovalo do nirvány a bylo osvobozující, stává se ztráta toho, na čem jsme lpěli, nedobrovolnou cestou do pekel.
Trini píše:Ježišmarja, už jí zase straší v hlavě peklo.
Nic píše:Nic píše:Tahle záležitost kdy máme šanci věřit tomu, že jsme na rozdíl od druhých něčím výjimeční, lepší, hodnotnější, na vyšší úrovni, může být dost lepkavá. Může se naše vědomí připoutat k takovýmto myšlenkám a tohle povýšení čeká strmý pád.
Pak místo aby poznání, že nejsme ničím, nás směřovalo do nirvány a bylo osvobozující, stává se ztráta toho, na čem jsme lpěli, nedobrovolnou cestou do pekel.Trini píše:Ježišmarja, už jí zase straší v hlavě peklo.
To není strašení, to je jen realita prožívaná při ztrátě toho, na čem se lpí.
Trini píše:Nic píše:Nic píše:Tahle záležitost kdy máme šanci věřit tomu, že jsme na rozdíl od druhých něčím výjimeční, lepší, hodnotnější, na vyšší úrovni, může být dost lepkavá. Může se naše vědomí připoutat k takovýmto myšlenkám a tohle povýšení čeká strmý pád.
Pak místo aby poznání, že nejsme ničím, nás směřovalo do nirvány a bylo osvobozující, stává se ztráta toho, na čem jsme lpěli, nedobrovolnou cestou do pekel.Trini píše:Ježišmarja, už jí zase straší v hlavě peklo.
Ty fakt prožíváš peklo? No, nazdar...
Nic píše:
Nevinný zůstává jen ten, kdo nikoho neviní, nepomlouvá, neostouzí.
Nic píše:
Určitě si nic takového nemusíš brát osobně, děsit se toho a chránit se před rozhovorem o tom.
Trini píše:Nic píše:Nic píše:Tahle záležitost kdy máme šanci věřit tomu, že jsme na rozdíl od druhých něčím výjimeční, lepší, hodnotnější, na vyšší úrovni, může být dost lepkavá. Může se naše vědomí připoutat k takovýmto myšlenkám a tohle povýšení čeká strmý pád.
Alaja píše:Trini píše:Nic píše:
Pan mysl pracuje na plné obrátky...
https://www.youtube.com/watch?v=VfANOY-J0wc
Trini píše:Nic píše:
Určitě si nic takového nemusíš brát osobně, děsit se toho a chránit se před rozhovorem o tom.
Jestli si potrpíš na perverzitu jako tvůj oblíbený mnich, tak si o tom běž povídat s ním. Já takové svinstvo opravdu nemám zapotřebí.
Nic píše:Bojíš se podívat pravdě do očí?
Neexistuje nikdo, kdo by Ti opravdu mohl ublížit,
jsi to jen Ty sama,
kdo má tuhle moc.
Alaja píše:Trini píše:Nic píše:
Jestli si potrpíš na perverzitu jako tvůj oblíbený mnich, tak si o tom běž povídat s ním. Já takové svinstvo opravdu nemám zapotřebí.
Má holt šťastnou ruku na ty různé guru...každý je jiný...a přitom, se mi jeví všichni stejní...
Nic píše:Kde jsi četla, že by se mělo nějaké video kontrolovat, jestli z něj neproudí zlé síly? Když vyfotíš nějakou kytku a zveřejníš to tady, tak tu fotku předkládáš ke kontrole, jestli z ní něco zlého neproudí?
Pouze se dělíš o to, v čem nalézáš krásu, ne?
Re: Ashin Sarana
Příspěvekod Jana » pon 03. zář 2018 18:54:46
Má sestra, která zná Saranu osobně, mi poslala jiné video se Saranou a psala mi, ať se podívám, jakou vyzařuje energii.
O těch energiích - vibracích, které dělají náš život šťastný, mluví například tady Mooji.
To její video sem nešlo dát, tak jsem sem dala jiné, podobné.
Protože přeji všem bytostem, které o to stojí, aby byly šťastné, tak jsem Saranu poprosila, jestli by sem mohl psát. Jsem za to vděčná a prosím, aby se k němu tady všichni chovali s úctou.
Jeho subfórum je opravdu jen pro ty, kteří o to stojí.
Trini píše:Kdyby našla nějakého opravdového, ten by jí snad z toho magoření pomohl.
Nic píše:Že mudrcové říkají: "Raději krumpáčem do hlavy, než mít nadpřirozené schopnosti?"
Nic píše:Když vyfotíš nějakou kytku a zveřejníš to tady, tak tu fotku předkládáš ke kontrole, jestli z ní něco zlého neproudí?
Pouze se dělíš o to, v čem nalézáš krásu, ne?
Alaja píše:Trini píše:Kdyby našla nějakého opravdového, ten by jí snad z toho magoření pomohl.
Těch opravdových je pomálu. A nejspíš nepoužívají internet...
vostal petr píše:Božíčku,
a mám se u toho "prázdní" taky tak tvářit jako ten Mooji,
tedy jako svatá p**a ???
Takhle to dopadne s "prázdnem" když se vo něj usiluje...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 27 návštevníků