Nic píše:
A je radostí tohle poznávat a sdílet.
Tak už si konečně najdi někoho, kdo s tebou ty tvoje nesmysly bude radostně sdílet. Jestli takový pošetilec vůbec existuje...

Nic píše:
Trini píše:Nic píše:
Tak už si konečně najdi někoho, kdo s tebou ty tvoje nesmysly bude radostně sdílet. Jestli takový pošetilec vůbec existuje...
Alaja píše:Beru to tak, že si Jana nepřeje, aby honzama tady napsal jediné další písmenko....
Trini píše:Trini píše:Nic píše:
P.S. Mně - a Alaje asi taky - je radostí poznávat a sdílet. Ty tvoje nesmysly, které stále dokola píšeš, známe už nazpamět a nikdy nám nebyly radostí.
Alaja píše:A vůbec, celé je to děsný nesmysl, oblbování řečičkami o božím království....
Trini píše:Alaja píše:A vůbec, celé je to děsný nesmysl, oblbování řečičkami o božím království....
Nesmysl je to, když si někdo o tom udělá svoji představu a pak ji druhým vnucuje jako jedinou pravdu. Staví se tak na místo prostředníka. Ježíš o Božím království ale nic moc konkrétního neřekl.
Pokud vím tak něřekl, že se má čekat, až přijde, ale že se má hledat, což by mělo znamenat, že už tady je. Když říká, že se přiblížilo - tak by to mohlo znamenat něco jako, že přihořívá, když se hraje ta hra něco najít.
Koho Boží královstí zajímá, tak by si podle mne měl přečíst a držet se toho, co o tom řekl Ježíš a ne to, co říkají ti prostředníci.![]()
Alaja píše:Trini píše:Alaja píše:A vůbec, celé je to děsný nesmysl, oblbování řečičkami o božím království....
Nesmysl je to, když si někdo o tom udělá svoji představu a pak ji druhým vnucuje jako jedinou pravdu. Staví se tak na místo prostředníka. Ježíš o Božím království ale nic moc konkrétního neřekl.
Pokud vím tak něřekl, že se má čekat, až přijde, ale že se má hledat, což by mělo znamenat, že už tady je. Když říká, že se přiblížilo - tak by to mohlo znamenat něco jako, že přihořívá, když se hraje ta hra něco najít.
Koho Boží královstí zajímá, tak by si podle mne měl přečíst a držet se toho, co o tom řekl Ježíš a ne to, co říkají ti prostřednící.![]()
I v Bibli to, co řekl ježíš, zprostředkovávají pouze samí prostředníci....
Trini píše:Jenomže v těch čtyřech evageliích není právě nic konkrétního. Je to svědectví čtyřech lidí o tom, co Ježíš řekl, a to velmi shodné. Prostředník je podle mě ten, kdo se snaží z toho udělat něco konkretního - pro ostatní. Tím je většinou manipuluje, nezřídka za účelem, aby je mohl ovládat.
Nic píše:Honzam píše:Jano, přemýšlel jsem.
Rozumím tomu dobře tak, že jsi vším, ale ničím konkrétním z toho všeho. Vlastně jsi tím Světlem, ze kterého všechno je a to Světlo samo je láskou. Když se pak stává vším, tak je blažeností, ale pořád je to to samé - Ty.
Z toho Světla nemůžeš nic vyjmout, protože pak to zmizí, tak je všechno stále je tím stejným Světlem. Žádná jednotlivost nemůže být z celku oddělena, jinak se úplně vyprázdní, a tak jsi i ty zároveň prázdnotou, když bys měla hledat sebe v tom všem.
http://www.poradnazdarma.cz/viewtopic.p ... 590#p18590
Nic píše:
Honzam v roce 2012 dokázal Boží království popsat,
Nic píše:Možná, až sem bude jednou zase Honzam psát,
Honzam v roce 2012 dokázal Boží království popsat
Popsal tvoji představu o Božím království, nic jiného.
Nic píše:
Jakmile ochutnáš
Jakmile ochutnáš
Mně úplně stačí vidět na tvém projevu ty plody tvého ochutnávání.Takže ochutnávat zaručeně nebudu.
Navíc by se mi pak Honzam vyhýbal tak jako tobě a to bych opravdu nechtěla. Takže to běž nabízet někam jinam. Nejlépe na tvoji Poradnu.
Nic píše:Jakmile ochutnáš z pramene Poznání, je pro Tebe radost milované bytosti, která pije ze stejného pramene, radostí a tohle nekonečné věčné štěstí přeješ každému, jako sobě samé.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků