podle toho, jak to kritizuješ, máš o tom nejspíš jen mylné představy
Aha,
hahahahaha...
podle toho, jak to kritizuješ, máš o tom nejspíš jen mylné představy
honzam píše:vostalpetr píše:Zvláštní, tolikrát jsi byl již poslám do prdele a furt žádný záblesk inteligence a pochopení...
Seš jak ta Jana...
Úplně ho to ovládá. Je to jako povinnost ponižovat a zesměšňovat ostatní.
Tak si tam jdi sám, nebo už tam seš a chceš tam mít u sebe i ty druhý podle tebe vopičáky, aby ti tam nebylo smutno?
To jsem se naučil vod Vostála. V tomhle je opravdu mistr.
Zkouším si to jeho hraní si na karmu. Také realizovat to jeho "co vyšleš, to se ti vrátí"
Je to nejspíš nějaký vyšší level harmonie - "úplně jiná liga".
Také realizovat to jeho "co vyšleš, to se ti vrátí"
vostalpetr píše:[
Ty jsi vcelku učenlivá opička,
to jo,
a kdy už se naučíš učit pouze od sebe a ne od druhých ???
vostalpetr píše:To jsem se naučil vod Vostála. V tomhle je opravdu mistr.
Zkouším si to jeho hraní si na karmu. Také realizovat to jeho "co vyšleš, to se ti vrátí"
Ty jsi vcelku učenlivá opička,
to jo,
a kdy už se naučíš učit pouze od sebe a ne od druhých ???
![]()
Trini píše:
Můj milovaný (indiánský) učitel: ...Vědoucí nemá žádnou čest, žádnou důstojnost, žádnou rodinu, žádné jméno, žádnou zemi - pouze jen život, který musí žít.
Trini píše:Ale kdo se chce vlastně učit? A proč? Nestačí jen žít? V tom je přece všechno obsaženo.
Můj milovaný (indiánský) učitel: "...Vědoucí nemá žádnou čest, žádnou důstojnost, žádnou rodinu, žádné jméno, žádnou zemi - pouze jen život, který musí žít."
Než se toho stavu dosáhne, tak se musí projít jinými náročnými fázemi.![]()
armin píše:Trini píše:Ale kdo se chce vlastně učit? A proč? Nestačí jen žít? V tom je přece všechno obsaženo.
Můj milovaný (indiánský) učitel: "...Vědoucí nemá žádnou čest, žádnou důstojnost, žádnou rodinu, žádné jméno, žádnou zemi - pouze jen život, který musí žít."
Učení je žitím stejně jako cokoliv jiného. Není třeba chtít se učit stejně jako se nemusí chtít dýchat.
A kdyby ses prokousala ještě hlouběji než si se prokousala, možná bys zjistila že i chtění, napětí, vytváření iluzí atd. je žitím. Co by to bylo jiného?
To je ta Vostálem zmiňovaná jednota protikladů. Mince o třech stranách.
Ale ani žít se nemusí. Může a nemusí.
armin píše:Trini píše:Ale kdo se chce vlastně učit? A proč? Nestačí jen žít? V tom je přece všechno obsaženo.
Učení je žitím stejně jako cokoliv jiného.
Trini píše:Nečteš pozorně, tak jsem ti to zvýraznila.
Alaja píše:Trini píše:Nečteš pozorně, tak jsem ti to zvýraznila.
To je to tou koronorouškou, když si ji totiž nasadíš (a nemáš ji pořádně kolem nosu utěsněnou) , tak se ti okamžitě začnou brýle pokrývat sraženou párou, vycházející z úst....a přes ni nelze pořádně číst text....
Trini píše:Alaja píše:Trini píše:Nečteš pozorně, tak jsem ti to zvýraznila.
To je to tou koronorouškou, když si ji totiž nasadíš (a nemáš ji pořádně kolem nosu utěsněnou) , tak se ti okamžitě začnou brýle pokrývat sraženou párou, vycházející z úst....a přes ni nelze pořádně číst text....
V Česku se musí doma nosit rouška?![]()
Mně se kvůli ni zamlžujou brýle jen v obchodě.
Trini píše:armin píše:Učení je žitím stejně jako cokoliv jiného. Není třeba chtít se učit stejně jako se nemusí chtít dýchat.
A kdyby ses prokousala ještě hlouběji než si se prokousala, možná bys zjistila že i chtění, napětí, vytváření iluzí atd. je žitím. Co by to bylo jiného?
To je ta Vostálem zmiňovaná jednota protikladů. Mince o třech stranách.
Ale ani žít se nemusí. Může a nemusí.
Vidíš stále jen povrch.
armin píše:Ale ani žít se nemusí. Může a nemusí.
Trini píše:
armin píše:Tj. od koho se učit to "wu wei"??
Ty nemáš svého vnitřího skutečného Učitele?
Máš, ale asi o něm ještě nevíš. A tak se zatím chytáš kde se dá.![]()
Jako "správná" ženská...
armin píše:honzam píše:vostalpetr píše:Zvláštní, tolikrát jsi byl již poslám do prdele a furt žádný záblesk inteligence a pochopení...
Seš jak ta Jana...
Úplně ho to ovládá. Je to jako povinnost ponižovat a zesměšňovat ostatní.
To jsem se naučil vod Vostála. V tomhle je opravdu mistr.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků