Nic píše:Honzam, díky.
I tohle je možné.
Pana Hrubého jsem se přeci jen zeptala a pokud odpoví, dám vědět. Alespoň Ti tu budou přibývat čísla do statistiky.
V mém zájmu je informovanost čtenářů Operátoři.cz a šmejd "noname" my to kazit nebude!
Navíc slušní lidé se neuráží a neznají-li se netikají si.
Alaja píše:Trini píše:Ještě že to máme za sebou (kromě Poradny, tu je to aktuální),
Připomnělo mi to Drdovu pohádku Zapomenutý čert:
"Co kázal?" ptával se Mates báby jen tak ze zvyku.
"A'le, zasejc o pekle..." říkávala bába mrzutě, protože pan farář měl síru a plameny pekelné v každém kázání, jako kdyby to dělal Plajznerce natruc, a někdy k tomu přidával i skřípění zubů.![]()
![]()
Připomněla jsi mi těmi plameny pekelnými jedno fórum http://www.operatori.cz/index.php?ic1=o ... a-tykalova , náhodou jsem na něj jednou narazila.....
Trini píše:Moc se v tom nevyznám.![]()
Je to tedy jiná Jana Tykalová? Ta v tom foru má adresu; jana.tykalova@seznam.cz. Jakou adresu má Jana? Dvě stejné adresy jistě neexistují.
Trini píše:Moc se v tom nevyznám.![]()
Je to tedy jiná Jana Tykalová? Ta v tom foru má adresu; jana.tykalova@seznam.cz. Jakou adresu má Jana? Dvě stejné adresy jistě neexistují.
honzam píše:Trini píše:Moc se v tom nevyznám.![]()
Ta, kterou používá v kontaktu se mnou, je jiná.
honzam píše:Tohle bylo od Alaji nefér a pod pás.
Trini píše:honzam píše:Tohle bylo od Alaji nefér a pod pás.
Všichni jdeme občas či častěji pod pás. Fér to není, lidské jo.
Alaja píše:Trini píše:Ještě že to máme za sebou (kromě Poradny, tu je to aktuální),
Připomnělo mi to Drdovu pohádku Zapomenutý čert:
"Co kázal?" ptával se Mates báby jen tak ze zvyku.
"A'le, zasejc o pekle..." říkávala bába mrzutě, protože pan farář měl síru a plameny pekelné v každém kázání, jako kdyby to dělal Plajznerce natruc, a někdy k tomu přidával i skřípění zubů.![]()
![]()
Připomněla jsi mi těmi plameny pekelnými jedno fórum http://www.operatori.cz/index.php?ic1=o ... a-tykalova , náhodou jsem na něj jednou narazila.....
Alaja píše:
Aha, nefér bylo to, že jsem se vůbec o tom foru zmínila.....
Trini píše:Alaja píše:
Honzam se asi domnívá, že jsi to musela vědět, že to není Jana. Proto mu to zřejmě připadá nefér.
Jana se zřejmě domnívá, že se tam někdo za ní úmyslně vydává, nebo co.
Je to celé na hlavu.![]()
Chtěla jsem to zklidnit relatizováním. Nepovedlo se.
Podle mě není co řešit. Takže z této diskuze padám.
Alaja píše:Trini píše:Alaja píše:
Honzam se asi domnívá, že jsi to musela vědět, že to není Jana. Proto mu to zřejmě připadá nefér.
Jana se zřejmě domnívá, že se tam někdo za ní úmyslně vydává, nebo co.
Je to celé na hlavu.![]()
Chtěla jsem to zklidnit relatizováním. Nepovedlo se.
Podle mě není co řešit. Takže z této diskuze padám.
Jak jsem mohla tušit, že je tolik stejných jmen JT, notabene se zabývající stejným tématem, jako je téma telefonní tarify??
A taky banováním, souzením, posuzováním, odsuzováním, atd.. Mailových adres si přece jeden může udělat kolik chce.
Alaja píše:
Jak jsem mohla tušit, že je tolik stejných jmen JT, notabene se zabývající stejným tématem, jako je téma telefonní tarify??
A taky banováním, souzením, posuzováním, odsuzováním, atd.. Mailových adres si přece jeden může udělat kolik chce.
honzam píše:
Měla bys vědět, že není slušné zveřejňovat cizí jména na internetu a to ani formou odkazu.
honzam píše:
Měla bys vědět, že není slušné zveřejňovat cizí jména na internetu a to ani formou odkazu.
Alaja píše:honzam píše:
Mě přece šlo o ty plameny pekelné na onom fóru. To ostatní jste si vymysleli sami....a pekelných plamenů si vůbec nevšimli....
Trini píše:Jana se zabývá telefonními tarify? To jsem nevěděla.
Nic píše:
Vlastně se právě teď intenzivně učím z toho místa, kde je všechno láskou, nechávat prostor bytostem, které nepoznávají lásku a záměrně ubližují,
Nic píše:
Takže té dotyčné osobě jsem vlastně za to připomenutí vděčná.
Trini píše:Nic píše:
Takže té dotyčné osobě jsem vlastně za to připomenutí vděčná.
A takhle jako mluvíš o Poli? Nebo máš na mysli někoho jiného?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků