Jářek píše:Měl jsem ten výraz nějak asociovanej s tím vedením, nějakkýho úřadu..
V podstatě jo. Vnímám se jako náhradník pro Českou kotlinu.
Jářek píše:Měl jsem ten výraz nějak asociovanej s tím vedením, nějakkýho úřadu..
honzam píše:Jářek píše:Měl jsem ten výraz nějak asociovanej s tím vedením, nějakkýho úřadu..
Paradoxy píše:Jako náhradník koho?
Jářek píše:honzam píše:Jářek píše:Měl jsem ten výraz nějak asociovanej s tím vedením, nějakkýho úřadu..
Hmm, tak to já budu asi Archon lotosového jezírka.
Jářek píše:No tak já budu radši jen zahradník.. vedoucí posty mě stejnak nikdy nelákaly.
Paradoxy píše::D . Mě děti zasvěcujou do muziky. Teď Eli udělala nevím jak, že hraje písnička bez slov, na obrázku je Pohlreich nebo jak se jmenuje (ten z ano šéfe) a je to proložený jeho hláškama:). Zkusím jí ukecat, aby mi to nějak poslala, že bych to sem dala .
honzam píše:Jářek píše:No tak já budu radši jen zahradník.. vedoucí posty mě stejnak nikdy nelákaly.
Mě taky ne, ale to jsou ty paradoxy. Jsem sice trochu praštěná, ale zase patriotka a to se hodí.
Jářek píše:Paradoxy píše::D . Mě děti zasvěcujou do muziky. Teď Eli udělala nevím jak, že hraje písnička bez slov, na obrázku je Pohlreich nebo jak se jmenuje (ten z ano šéfe) a je to proložený jeho hláškama:). Zkusím jí ukecat, aby mi to nějak poslala, že bych to sem dala .
Tak kde to vázne?
Jářek píše:Vona ta mystika je hezká věc, vidět za běžně viděné obzory, zřít vnitřním vokem věci běžně netušené... ale furt to je dar, ne podnět k vystavění si na tom svatostánků - takových panečku je... Jako těch hub po dešti.
O tom je právě to osobní "jáství", místo aby se tím nechalo rozmělnit, začne z toho stavět věž do nebe. A tím že staví, "ve jménu",.. už boří dar toho zření. A tříští se to, když to padá. Jenže kdo by si připustil, že stavěl barabiznu? Tak i ty trosky jsou pro něj Eifelovkou, či rovnou Kailásem... To jsou ty univerzální principy, páč nejsou vnější, jsou vnitřní, tzv duchovní.
A tam když není stabilita, bude to padat a padat... ale tím se postupně ty stabilní základy zároveň tvoří.. holt princip
Pak už ani uzření samotnýho Belzebuba, či svatýho Gabriela, atd, těžko s někým hne. No ne?
Jářek píše:Jj, jsou věci osudu, co si člověk vybrat nemůže.
Jářek píše:PS. Tím nemám na paměti Honzama, to je velký bojovník a jiný příběh.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků