Trini píše:Alaja píše:Trini píše:Považuješ Armina za probuzeného?
Jo, probuzený - podle těch mých štaflí, být může...
To mu jistě udělá velkou radost.

Myslíš??
Ještě jsem zvědavá, co napíše k těm...rosekruciánům......

Trini píše:Alaja píše:Trini píše:Považuješ Armina za probuzeného?
Jo, probuzený - podle těch mých štaflí, být může...
Alaja píše:Trini píše:Alaja píše:Jo, probuzený - podle těch mých štaflí, být může...
![]()
Myslíš??
Ještě jsem zvědavá, co napíše k těm...rosekruciánům......
Alaja píše:
No a co když, ta tvá úhlavní přítelkyně mariči před lety také jen zkoumala,(jako ty) jak to mají "probuzení" a jak by se to dalo případně léčit....?..
Trini píše:Alaja píše:
No a co když, ta tvá úhlavní přítelkyně mariči před lety také jen zkoumala,(jako ty) jak to mají "probuzení" a jak by se to dalo případně léčit....?..
A Tomášovi také nesklopili hlavu a drželi, ale podnikli patřičné kroky.![]()
Alaja píše:Neboj, také mne z té paluby jednou shodí...
armin píše: (ona se totiž učila přímo od Ramany - v duchu samozřejmě - podobně jako Trini),
Trini píše:841.
.
.
.
U mne to zprostředkovalo Nadjá, bez Mistra.
Ano, protože jsi tehdy žádného učitele neměl a nepotřeboval. U těch méně št'astných musí zastoupit osobní Učitel. Mívá to ovšem někdy háček, mezi Nadjá a duší člověka je harmonie vždycky zajištěna, horší je to mezi žákem a takovým Učitelem, který není dosud plně probuzený a pracuje tedy částečně z ega. Trvá to delší dobu, než se ti dva sžijí.
A co si myslíš o Trini. O co jde jí?
armin píše:životní energii? Tomu abych byl šťastný, uznávaný, aby druzí věděli, že jsem osvícený (jako se o to snaží třeba Trini) atd.??
Trini píše:O co mi jde? : Prostě si jen povídat si o svých zkušenostech - bez vzájemného shazování a poměřování.
armin píše:Trini píše:O co mi jde? : Prostě si jen povídat si o svých zkušenostech - bez vzájemného shazování a poměřování.
Ale že tě to vytočilo)
armin píše:Často ti to ale ujede do agrese, odsuzování atd.
armin píše:"Vypadneš z role probuzené"
armin píše:No a teď už si se zase uklidnila a seš v pohodě![]()
Trini píše:
Jsem pořád v pohodě. Akorát zkouším na tvůj agresivní primitivismus různé reakce.Už leta jsem se s primitivismem nesetkala, díky Bohu zato.
Až ted' u tebe.
Holt nová zkušenost.
Vostalpetr píše:
Tohle jsem nezažil. To, že pan Tomáš Mílu chválil a oceňoval je pravda. Ale Míla žádnou roli duchovní ženy nehrála. Ta jí byla.
Oni ti rádoby duchovňáci když na poctivou duchovnost nemají, tak se rádi baví o těch Mistrech, kterým nerozumějí, o to více se mohou oddávat svým fantaziím a posuzování Mistrů, třeba jako Vostál
.........................................................................................................................................................................................
Koukám, že chůze v kruhu tě oslovila,
ale můžeš se zeptat Lídy nebo Jany,
že já mám velkou výdrž a kdykoliv začne někdo fantazírovat, začnu taky fantazírovat,
neboli jak radil Drtikol tý tvý Tomášový : "Nakopni ho!"
takže,
záleží jen na tobě co si uvaříš....
Jinak, já tomu rozumět nepotřebuji, to je pouze tvůj problém,
já tě pouze "nakopnu", na to se spolehni,
kdykoliv začneš fantazírovat....
Takže si to taky klidně "nakopni" a spolehni se že se ti to vrátí....
PS.
Toho Drtikola jsem si samozřejmě upravil k "obrazu tvému"
Vostalpetr píše:
Už leta jsem se s primitivismem nesetkala, díky Bohu zato.Až ted' u tebe.
Holt nová zkušenost.
..................................................................................................................................................
Jak je to možný ?
Vždyt "tomášovci" sem píší již řadu let,
jejich diskuzi s "vackovci" jsi zřejmě nezažila, to tady byli najednou dvě skupinky primitivů poměrně dlouhou dobu,
no a co Jana ?
A další hvězdy z Poradny, i když mnohé se jen mihly jako Goro, Intago, Sarana a zanechali nesmazatelnou stopu hloubky svého intelektu a duchovna....
Vostalpetr píše:
Už leta jsem se s primitivismem nesetkala, díky Bohu zato.Až ted' u tebe.
Holt nová zkušenost.
..................................................................................................................................................
Jak je to možný ?
Vždyt "tomášovci" sem píší již řadu let,
jejich diskuzi s "vackovci" jsi zřejmě nezažila, to tady byli najednou dvě skupinky primitivů poměrně dlouhou dobu,
no a co Jana ?
A další hvězdy z Poradny, i když mnohé se jen mihly jako Goro, Intago, Sarana a zanechali nesmazatelnou stopu hloubky svého intelektu a duchovna....
Alaja píše::DTrini píše:M. Tomášová prostě žádnou roli duchovní ženy nehrála. Neměla to zapotřebí. Proč by měla splnovat představy hledajících o tom, jak se má chovat duchovní žena?
Kdyby chtěla, tak by určitě tu roli duchovní ženy dokázala zahrát - ale to by přece nebylo přirozené.
No vidíš....ale podle amina my bychom ty role měly hrát, abychom v jeho očích vypadaly dostatečně duchovně...![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků