honzam píše:A dál?
A dál už NIC.

Pořád jen to věčné štěstí ze setkání se mezi TADY a TEĎ.

honzam píše:A dál?
Nic píše:honzam píše:A dál?
A dál už NIC.
![]()
Pořád jen to věčné štěstí ze setkání se mezi TADY a TEĎ.
honzam píše:Myslím Tvou žádostivost a "banovitost" ohledně poradny.
Nic píše:honzam píše:Myslím Tvou žádostivost a "banovitost" ohledně poradny.
Mezi Tady a Teď je vše ve spojení.
Jestli se objevuje nějaká žádostivost, pak je tady jediná přejícnost Boží matky, aby její děti, všechny živé bytosti, byly šťastné a zbavené utrpení, aby jejich život byl věčným životem, ve kterém mohou být na věky ve spojení s tím, co je jejich láskou.
Aby všechny Boží děti našly cestu do Království nebeského, aby se osvobodily od svých těžkých snů, od rolí žalobce, který lásku zabíjí a končí, jak prorokuje Jan, v ohnivém jezeře.
Žalobce je pro Království nebeské zabanován, protože tady neexistuje nic, co by naši existenci mohlo od Boží lásky oddělit.
Ale dost možná si láska musí někdy obléknout roli žalobce, abychom prohlédli a sami sebe od té žalobnické role osvobodili a poznali pravdu, kdo jsme.
Abychom poznali, že i když je žalobce zabanován, nikoho z nás se to banování nijak nedotýká.
Nic píše:Můžeš citovat přesně to, kde vnímáš, že by přímo na Tebe bylo nějak žalováno? Kdo jsi, že by se něco takového mohlo Tebe dotýkat?
Nic píše:Promiň, moc se omlouvám. Neuvědomovala jsem si, že mi nerozumíš.
A možná jsem se mýlila i v tom, že Ti mohu rozumět.
Nic píše:Nemocné může být tělo, mysl, ale to, co skutečně jsem, nemůže být nikdy nemocné.
honzam píše:Nic píše:Promiň, moc se omlouvám. Neuvědomovala jsem si, že mi nerozumíš.
Já rozumím tomu, že jsi nemocná a voláš tímhle o pomoc, ale je potřeba ji hledat u odborníků. To myslím úplně vážně.
Trini píše:honzam píše:Nic píše:Promiň, moc se omlouvám. Neuvědomovala jsem si, že mi nerozumíš.
Já rozumím tomu, že jsi nemocná a voláš tímhle o pomoc, ale je potřeba ji hledat u odborníků. To myslím úplně vážně.
Když si někdo neustále uvědomuje peklo a káže o něm, tak to potřebuje pomoc odborníka, to je fakt. Chudák Jana. Jaké osvovození pocítí, až se těchto zatěžujících představ zbaví. Celou ji to očistí a bude zase schopná komunikovat s ostatními.
Jana píše:Je možné si uvědomovat,
že lásku není potřeba vědět,
je možné si ji jen uvědomovat.
Proto je láska tak osvobozující,
stejně jako všechno,
co je možné si jenom uvědomovat
a není potřeba vědět.
Osvícená blaženost vědomí
je stejnou existencí,
jako pekelné utrpení temnoty duše.
Pouze v tom prvním nechybí spojení s tím, co je možné si uvědomit
a chybí v tom příměs toho, co si myslíme, že víme.
Uživatelé procházející toto fórum: armin, Skutečnost a 2 návštevníků