Alaja píše:Nic píše:Kde jsi četla, že by se mělo nějaké video kontrolovat, jestli z něj neproudí zlé síly? Když vyfotíš nějakou kytku a zveřejníš to tady, tak tu fotku předkládáš ke kontrole, jestli z ní něco zlého neproudí?
Pouze se dělíš o to, v čem nalézáš krásu, ne?Re: Ashin Sarana
Příspěvekod Jana » pon 03. zář 2018 18:54:46
Má sestra, která zná Saranu osobně, mi poslala jiné video se Saranou a psala mi, ať se podívám, jakou vyzařuje energii.
O těch energiích - vibracích, které dělají náš život šťastný, mluví například tady Mooji.
To její video sem nešlo dát, tak jsem sem dala jiné, podobné.
Protože přeji všem bytostem, které o to stojí, aby byly šťastné, tak jsem Saranu poprosila, jestli by sem mohl psát. Jsem za to vděčná a prosím, aby se k němu tady všichni chovali s úctou.
Jeho subfórum je opravdu jen pro ty, kteří o to stojí.
A mělo stejné vibrace?
Tohle je zajímavá otázka. Naše pozornost může být obrácená k Pravdě, ke skutečnosti, k tomu, kdo skutečně jsi, a pak jsou jasné jen ty nejvyšší a nejčistší vibrace. Mysl je prázdná, osvícená.
"Svatému vše svaté"
A nebo může být pozornost obrácená k projekci mysli a pak se vibrace jeví takové, jaká je projekce mysli.
Čím větší nevědomost, čím větší temnota mysli, čím větší připoutanost, tím nižší vibrace, tím víc jsou nálepky v projekci mysli negativní a proto nemůže být tato takto onálepkovaná existence láskou.
"Ve tmě každá kráva černá".
A teď, jak je možné vnímat rozdílnost vibrací s osvícenou myslí?
Mudrcové tomu říkají: "Probuzení do snu."
Ta projekce mysli tady sice je, ale zároveň je tady jasné, že to je jen projekce, nebereš ji vážně, nebereš ji osobně, neprožíváš to.
Temnota nad Tebou ztrácí moc.
Při probuzení moudrost mysli říká: "Nejsem ničím" a láska srdce říká: "Jsem vším".
To, kým je Sarana, není o nic lepší nebo horší než to, kým jsi Ty.
Pokud si uvědomuješ, že on je stejnou láskou, jako to všechno, co je, mé srdce má radost, že poznáváš pravdu.
Ale není to jiná radost, než poznání pravdy, kdo jsi Ty.
A podobnou radostí je i video, na kterém vidíš, že radost Sarany uvolňuje napětí ve tvářích jiných bytostí a probouzí v nich taky radost.