Nic píše:
Z Tvého pohledu možná ne, z mého pohledu je dobré, aby bylo jasno...
Co bychom si bez tvých pohledů počali....
Nic píše:
Z Tvého pohledu možná ne, z mého pohledu je dobré, aby bylo jasno...
Trini píše:Z mého pohledu to M. Tomášová popsala dokonale a kdyby k tomu bylo potřeba něco dodat, tak by to udělala.
Díky za to, že Tomášovi existovali.
Trini píše:
Z mého pohledu to M. Tomášová popsala dokonale a kdyby k tomu bylo potřeba něco dodat, tak by to udělala.
Díky za to, že Tomášovi existovali.
Trini píše:
M. Tomášová: No, když To tak člověk žije, bezprostředně, tak se mu nechce ani o Tom mluvit.![]()
Nic píše:Trini píše:
M. Tomášová: No, když To tak člověk žije, bezprostředně, tak se mu nechce ani o Tom mluvit.![]()
Ano, jasně. Byla jsem na její přednášce, kde o tom mluvila nepřetržitě dvě hodiny.
Trini píše:Nic píše:Trini píše:
Ano, jasně. Byla jsem na její přednášce, kde o tom mluvila nepřetržitě dvě hodiny.
A jsi ji za to vděčná, že to pro tebe a jiné posluchače udělala? Že vám všem ty dvě hodiny dala? Nebo chceš svou poznámkou naznačit, že lhala?
Trini píše:Nechápu tě, Jano.
Nevím, o co ti jde.
Třeba jsi na tak vysoké duchovní úrovni, kterou už skoro - s výjimkou Doda a tvých rodinných příslišníků - nikdo nechápe. a proto se sama stavíš nad Mílu Tomášovou nebo P- Bruntona, kterého E. Tomáš považoval za jednoho z nejlepších duchovních učitelů nebo S. Hendruka atd. A tak se budu řídit radou M. Tomášové a nebudu ztrácet čas tím, co píšeš. Budu se zabývat slovy těch, které chápu, kteří jsou mi blízcí - např. právě Tomášovi, Nisargadatta, Ramana... kteří mi zprostřekovávájí mir a klid Absolutna. To ty - asi kvůli té obrovské duchovní úrovni ? - ve mně nevyvoláváš.
Tak se nediv, že už na tvé příspevky nebudu reagovat. Nebudu je číst, protože nejsou na té úrovni, která by mi mohla něco dát.
Nic píše:
Správně děláš, Péťo. Probouzejí nás jen Ti, které jsme schopni bezpodmínečně milovat.
armin píše:Nic píše:
Správně děláš, Péťo. Probouzejí nás jen Ti, které jsme schopni bezpodmínečně milovat.
Tak ty evidentně nikoho neprobudíš.
armin píše: Ale můžeš druhým ukázat na svém příkladu, kudy cesta nevede. A i to má svůj smysl.
No tak až vyhraju ve sportce, tak do toho půjdu ;D
Jářek píše:No to jsem se si zas počet...
No tak až vyhraju ve sportce, tak do toho půjdu ;D
Vtip vytržený z kontextu pro představu že oponent (Jářek) je mimo.
Sportku už jsem si dlooouho nepodal.
Ona tu diskuzi neustále stejnými frázemi graduje k tomu, aby oponenta naštvala,
Vytrhává z jeho textu, co nepobrala, a servíruje mu to s polevou iluze (a v poslední době dokonce pekla).
Jako třeba s tím Guru, což tu musela taky vytáhnout,
ti "kokoti" patřili těm, kdo o tý iluzi denodenně roky melou
a zaklínají do ní svý oponenty.
PS. Ten bandan (modlitba) zřejmě zafungoval, co dříve víc skrývala, vyjevuje už nekrytě..
---
No sorry holky, už mlčim.
honzam píše:Petro a Pedrito, uvědomujete si, že už v tom jedete se mnou?
Nic píše:honzam píše:Petro a Pedrito, uvědomujete si, že už v tom jedete se mnou?
Ashin Ottama by Honzamovi velice dobře rozuměl.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků