No že jsem hrdá na to, že jsem bojovník se nedá říct. Dokud mi to takto neřekl, nenapsal, tak jsem na d tím neuvažovala a ani se nepovažovala za bojovníka...., ale možná má pravdu (on mě tak vidí), že jsem bojovník.... co si překáží sám sobě v životě....
Poslední dobou přemýšlím nad tím, pro co jsem se tu vlastně narodila a jestli je skutečně pravda, že každý tu máme nějaký úkol, nebo jsou to jenom takové duchovní plky..., nedávno jsi psala, že taky nevíš, proč tu jsi a dokoud jsme tu, znamená to, že jsme ještě ten úkol, který jsme si dali sami sobě před zrozením tady, ještě nesplnili..., ono to není tak jednoznačné, nemusíme ho za každou cenu splnit, prostě když bude zřejmé, že to v tomto životě nedáme, odejdeme a zkusíme to v tom příštím, že...., ale komu se chce tu furt dokola vracet .-)
Můj muž se tu narodil pro práci. Tečka. Ta ho naplňuje, pro ni žije. Ne že by byl špatný manžel, táta, děda, to určitě ne, ale práce je pro něj na prvním místě a vše další na místě druhém... a svým způsobem vedle něj uvadám... (to si nestěžuji, konstatuji)....
Pro co jsem se tu narodila já...., pro ty "druhé"... objevila se odpověď.... no a co s tím, že si často připadám sama, .... asi nic..., asi to tak má být....
Kamarádka, co se dívala na můj horoskop, to nepřímo potvrzuje tím, že říká, že skoro všechny planety mám v sedmém domě = vztahy... a že se mám naučit (mysticky)
spojit mé já s Nekonečnem.... službou pro ty "druhé" tak, aby se to malé já rozpustilo v tom velkém..., to je prý mým úkolem...
No tož tak..., jdu se dívat na Prostřeno

Slova plynou, voda teče... a hora zůstává horou....