AlfaScorpii píše:Co kdybyste radši místo Ega používali třeba slovo
rezistence? Tam už byste se mohli shodnout, ne?

Na co vymýšlet další termíny a celou věc ještě více komplikovat? Evidentně všichni zainteresovaní přesně ví, co je to dobré ( já, ego ) a co je to špatné ( já, ego ).
Já, ego, ego já ... já já já jenom já, já já jupí jupí já, já já ego ego já.
Jinak všechny moje příspěvky o egu, jsem napsal jako obhajobu Abrahama, protože jak já, egoista považován za neegoistu, jsem četl ty příspěvky vás neegoistů považovaných za egoisty, tak mi spojování Abrahama s egem prostě hodně nesedí. Jak někteří píšete, že ego je nějak žádoucí, potřeba k praktikování Abrahama, tak si myslím, že kdyby to takhle slyšela Ester, tak by jí vypadl signál.
Myslím, že tohle slovní spojení může být více zavádějící pro všechny co si tady čtou o Abrahamovi, než všechny teorie o egu dohromady. Jestli se pletu, tak mi někdo ukažte někde nějaké video, kapitolu, citaci, kde takhle Abraham ego se svým učením spojuje. A teď mi tady zase někdo napíše, že ego = latinsky já. Já vím
Důležité je ale, že stejně všichní ví o co go, jen z nějakého důvodu, všichni lpí na té své značce toho co myslí. Vykašleme se na značky, jsou to jenom vodítka, důležitý je význam a ten nám tady je všem jasný.