Trini píše:Alaja píše:No co, co, co...
Na poradně je registrováno dostatek moudrých lidiček, co tam dosud nenapsali ani čárku....mělo bych ji být asi tak 265.
A z toho zbytku, 194 lidí, tam už také moc lidí nepíše, též už zmoudřeli........
Ono je těžko stravitelné, když někdo neustále žvaní o lásce, ale jinak celý jeho projev svědčí o bezcharakternosti - která ale samozřejmě pramení z těžké nevědomosti. Za to fakt nemůže.
Chce to jiný pohled, pak se i dá dopřát jí tu radost, když někoho špiní nebo prozrazuje. Mně přijde krásné právě to, že za to může a dělá to úmyslně. Ona k prožitku toho štěstí potřebuje konflikt a pocit převahy nad druhým, tak si to dopřává. Ty různé přetvářky a změny polohy jsou hezké. Úplně mě dojalo, jak si našla moje fotky a s komentářem je sem vložila. Když se na to člověk nezaujatě podívá, je to reakce ukřivděného dítěte "No počkej ty čerte, já ti ukážu, ať všichni vidí, co je s tebou čeká." To samé ta koza, dokonce obrázek sama domalovala "Podívejte, to je on. Fuj, ten teda vypadá." Přijde mi to roztomilé.