honzam píše:

Nic píše:honzam píše:Protože toužíš žít a víš, že bez lásky a štětí není život, ale už nevíš, že bez lásky a štěstí není ani utrpení.
Jak by voda mohla toužit po vodě? Život tady je. Není možné se od něj oddělit, leda ve svých snech, představách.
honzam píše:Nic píše:honzam píše:Protože toužíš žít a víš, že bez lásky a štětí není život, ale už nevíš, že bez lásky a štěstí není ani utrpení.
Jak by voda mohla toužit po vodě? Život tady je. Není možné se od něj oddělit, leda ve svých snech, představách.
Život je ten sen o štěstí, utrpení a lásce.
Nic píše:honzam píše:Život je ten sen o štěstí, utrpení a lásce.
Nerozumíme si, protože pro Tebe je životem projekce života skrz mysl, ale pro mě je skutečným životem Život věčný v Kristu, tedy ve vědomí Srdce.
Neříkám, že nemáš pravdu, že v Tobě není moudrost, že v Tobě není poznání.
To, co říkáš, však platí opravdu jen pro tu projekci mysli.
Ty nejsi mysl.
Nic píše:Všechno je připraveno na to, aby ta žena v bolestech porodila dítě zplozené ne z těla, ale z čistého svatého Ducha a odevzdala ho k Bohu a jeho trůnu
a aby ten kluk, který připomíná Krista, mohl železnou berlou pást všechny národy.
Nic píše:Lepší pasáží je ta díra vedoucí do utrpení nesčetně bytostí ?
paaa
honzam píše: Bytosti odtud stoupají.
Nic píše:honzam píše: Bytosti odtud stoupají.
Je jim tak umožněn návrat do Království nebeského?
honzam píše:Nic píše:honzam píše: Bytosti odtud stoupají.
Je jim tak umožněn návrat do Království nebeského?
Království nebeské je koncept z té pohádkové knížky. Návrat je koncept Tvůj.
A viděl jsem nové nebe a novou zemi, neboť první nebe a první země pominuly a moře již vůbec nebylo.
- Zjevení 21:1
Z každé z nich se stanou dva hadi, kteří se pak mohou rodit na lidské úrovni existence. Je jim tím umožněno žít v lepších podmínkách.
Nic píše:honzam píše:Království nebeské je koncept z té pohádkové knížky. Návrat je koncept Tvůj.
A viděl jsem nové nebe a novou zemi, neboť první nebe a první země pominuly a moře již vůbec nebylo.
- Zjevení 21:1
Z každé z nich se stanou dva hadi, kteří se pak mohou rodit na lidské úrovni existence. Je jim tím umožněno žít v lepších podmínkách.
Takže peklo, kde je teď Honzamova duše, je skutečné, a Království nebeské je koncept?
Co když Ti řeknu, že to, o čem mluví Tvůj původní guru Mahariši, existuje ?
pohádka píše:Dala jsem Ti toho chlapce, jeho duše však náleží peklu. Zůstala z ní ta díra vedoucí do utrpení nesčetně bytostí a je to pro ně cesta ven do mě - do Molocha.
Tak v sobě našel honzam cestu pro jiné duše, ale ne pro tu svou. V ní teď zní nářek nesčetně bytostí.
honzam píše:Jinak připouštím, že plod v křídlech prožívá štěstí úměrné utrpení, ze kterého ta bytost přišla.
Nic píše:honzam píše:Jinak připouštím, že plod v křídlech prožívá štěstí úměrné utrpení, ze kterého ta bytost přišla.
Takže připouštíš, že může nenarozené dítě být ve stavu blaženosti ?
Nic píše:A můžeš připustit, že existuje i nenarozené dítě svých rodičů, jak o sobě mluvil např. Maharadž, které se nikdy nenarodilo, nikdy nenarodí a je na věky v tomto nenarozeném stavu?
Nic píše:Tedy, že existuje věčná blaženost, o které mluví například Ramana Mahariši, která ke své existenci nepotřebuje žádné utrpení?
Nic píše:Ve Tvém srdci je díra do pekla, proto netušíš, o čem mluvím.
Ramana Mahariši:
"28. Jestliže si uvědomujeme v Srdci svou vlastní Podstatu,
pak je zakoušeno bytí, které nemá počátku ani konce;
to je trvalé vědomí a blaženost bez přerušení.
29. Nepřetržité a plynulé přebývání ve stavu nejvyšší blaženosti
bez myšlenek na nesvobodu a vysvobození
je stálou službou nejvyššímu Bohu."
honzam píše:
Vede z nižší úrovně existence do mých křídel. Bytosti odtud stoupají.
http://www.martinahoffmann.com/gallery_3/gallery_3.htm
"Alien Ascension"
Nic píše:A co tohle je za poruchu?
honzam píše:http://www.inspiruj.cz/viewtopic.php?f=22&t=3732&start=380
stř 06. dub 2016 10:21:33honzam píše:
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 4 návštevníků