Sexuoložka Laura Janáčková: Alfa samec versus muž domácí
Muž alfa samec ví, co má v přítomnosti ženy říct a také to, jak ji dostane. Většinou však nemusí dělat nic. Ženy jen z pouhého pohledu vědí, že by stál za hřích.
VELKÝ HOLKY: Když alfa samec loví alfa samici
SOUTĚŽENÍ O KVALITU
Ještě si chceš ujasnit, co to znamená, že je chlap na svoji ženu pyšný? Nadýmám se, že je moje žena krásná, chytrá a šikovná. Samozřejmě, máš pravdu, je to proto, že dokonalou považuji za svůj majetek, patří ke mně a já s ní trávím noci. Čubrňte, nemehla bez koulí, na takovou, co mám já, na to se nezmůžete. Soutěživost je naše dýchání.
Jsem s ní větší, její kvalita zvyšuje i moji kvalitu. Díky ní jsem mnohonásobně zajímavější a výkonnější, než bych byl bez ní. Ona to neví a já jsem rád.
Alfa jedinec (často v sousloví alfa samec nebo alfa samice) je jedinec ve skupině sociálně žijících živočichů, kterého ostatní jedinci poslouchají (následují). Když tuto roli vykonává pár (samice a samec), mluvíme o alfa páru.
Trini píše::D
https://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-se ... aci-228782Sexuoložka Laura Janáčková: Alfa samec versus muž domácí
Muž alfa samec ví, co má v přítomnosti ženy říct a také to, jak ji dostane. Většinou však nemusí dělat nic. Ženy jen z pouhého pohledu vědí, že by stál za hřích.
armin píše:S tím mám někdy tak trochu problém. Proto, když jdu třeba nakupovat, tak chodím schválně neupravený, oblečený jako strašidlo - třeba v ušpiněném pracovním obleku od malty atd. A přesto ženy (např. pokladní a jiné zákaznice v obchodě) na mne "pouštějí" jiskřivé pohledy. Jaksi najednou vidí - pravděpodobně v mém postoji, pohybech, případně pohledu očí (nebo v čem?) něco, co jim v jejich vztahu a životních snech chybí.
A proto se nechci raději sejít nějak důvěrně ani s Evou či kýmkoliv podobně hledajícím (co? koho?) jiným, protože co oko nevidí, srdce neželí.
A já nejsem volný ani ochotný k něčemu jinému, druhému, než je můj vztah s mojí osudovou, jedinou ženou.
A uvádím ten vztah jako příklad, že je to možné. A dotyčná si někoho takového musí najít sama, jinde. Má příklad v nás , že něco takového je opravdu možné. A proto o tom někdy píšu.
armin píše:A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci, tedy mamánci, kteří ve třiceti letech žijí na počítači a ještě chudáčci (dle jejich slov) nejsou zralí pro práci ani pro vztah. Vždyť mají maminku, která je má tak ráda...
To je produkt dnešní doby a dnešní "ideální" (obětovat dětem vše) výchovy.
honzam píše:V jakém známém díle je zobrazený dokonalý A+A alfapár?
Eva Nada píše:Ještě větší blbec, než jsme čekali.
honzam píše:Eva Nada píše:Ještě větší blbec, než jsme čekali.
Mně je líto mužů, kteří neumějí rozlišit dítě od trpaslíka. Horší ale je to modloslužebnictví, když je ta věc, kterou se rádi navzájem poměřují, nutí šlapat po všem, co je menší a slabší než oni a neuvědomují si, že pouze slouží sexuálním pudům ukrytým v jejich podvědomí. Takový muž se může stokrát chvástat, jak je bez problému a bez žádosti, ale každá žena z jeho projevu vidí, jak se bojovník nevědomě stále snaží bojovat o partnerku s virtuálními protivníky.
Eva Nada píše:Ještě větší blbec, než jsme čekali.
armin píše:Zaplať Pán Bůh, že jsi konečně prozřela a už doufejme konečně víš co ve svém životě chceš a co nechceš.
armin píše:Eva Nada píše:Ještě větší blbec, než jsme čekali.
No, konečně mne vidíš, jaký doopravdy jsem. Takže je to mezi námi úspěšně uzavřená kapitola. Nejen kapitola ale i celý román.
Zaplať Pán Bůh, že jsi konečně prozřela a už doufejme konečně víš co ve svém životě chceš a co nechceš.
Alaja píše:
A k čemu vlastně mělo posloužit to dlouholeté veřejné kočkování?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků