Nic píše:Honzamko, Arikiranovi jsi byla tím nejlepším andělem, jakým jsi mohla být, udělala jsi pro něj vše, co bylo ve tvých možnostech. Bez žalobce, který zatemňuje poznání Pravdy, máš dokonalou možnost vhledu, znáš peklo i nebe, přišel čas, aby ses vrátila na Poradnu.
Možná bys mohla pomoci Viktorce.
Jana píše:Nemáš to jednoduché.
Pamatuješ si věci, které si myslíš, že si někdo někdy myslel a které nedokážeš odpustit.
Měj se krásně a jestli Tě smím poprosit, piš si už jen na Inspiruj.
Díky
armin píše:Vyznání je asi dobrá věc,
ale ještě lepší je bez něj.
honzam píše:armin píše:Vyznání je asi dobrá věc,
Vždycky záleží na tom, pro co je nebo není lepší.
armin píše:honzam píše:armin píše:Vyznání je asi dobrá věc,
Vždycky záleží na tom, pro co je nebo není lepší.
Takže trochu popisněji:
Jestliže potřebuji vyznání, pak je nejspíš nejlepší vyznání.
Pakliže ho nepotřebuji, je lepší bez něj.
honzam píše: Neplánovala jsem, že bude mít tolik příspěvku.
armin píše:honzam píše: Neplánovala jsem, že bude mít tolik příspěvku.
To je jako když zaseješ obilí. Také neplánuješ, že tam budeš mít tolik plevelu.
vostal petr píše:miroslav píše:Pro Taru
Jsem se usadil na Inspiruj, kdyby bylo ptaní
Pro Miroslava :
Tak koukej vodtamtud vypadnout, na Mikuláše mně končí bam, taktě vodtamtud vybimbám ajns cvaj (draj)
honzam píše:Důvod banu: Vůle lidu, vůle BožíJana alias Nic píše:Díky Honzamovi se vyjasnilo něco, co možná nebudu schopná dost dobře vysvětlit. Objevila se možnost to, kým Honzam skutečně je, tedy to, co se té hry mysli neúčastní, konfrontovat s projekcí Honzamky, s myslí, v níž se rodí celá ta hra dvojnosti.
Nejlepší je čínská verze.
Tak konfrontovat se se mnou bys chtěla. Tohle vlákno se jmenuje Martin a ne Honzam.
Nic píše:honzam píše:Důvod banu: Vůle lidu, vůle BožíJana alias Nic píše:Díky Honzamovi se vyjasnilo něco, co možná nebudu schopná dost dobře vysvětlit. Objevila se možnost to, kým Honzam skutečně je, tedy to, co se té hry mysli neúčastní, konfrontovat s projekcí Honzamky, s myslí, v níž se rodí celá ta hra dvojnosti.
Nejlepší je čínská verze.
Tak konfrontovat se se mnou bys chtěla. Tohle vlákno se jmenuje Martin a ne Honzam.
Mluvila jsem o konfrontaci toho, co si myslíš, že jsi a toho, kým skutečně jsi.
Ale může to být klidně i konfrontace toho, co si myslíme, že je, s tím, co je.
Mluvila jsem o konfrontaci toho, co si myslíš, že jsi a toho, kým skutečně jsi.
honzam píše:Tomuhle říkáš konfrontace.
Nic píše:honzam píše:Tomuhle říkáš konfrontace.
Původně to vypadalo, jako má konfrontace s Tebou, ale vzhledem k tomu, jaké jsem nic, tu byla jen konfrontace toho, cos dala do mého srdce a to se konfrontovalo s Tebou, a ve finále z toho zbylo jen to, kým říkal Honzam, že je, když přijal to, že se té hry nebude účastnit.
![]()
Doufám, že mi rozumíš.
Nic píše:Člověk konfrontaci s Antikristem nemůže ustát, tu ustojí jen Kristus.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků