Intago sem teď asi nějakou dobu psát nebude. Jak to vidíte s Jájou? Nahodil pro ni sám intago hodnotu 4,7 dimenze, aby zapadla do jeho duchovní hierarchie (4,5 - 4,8 Vyšší mentální - sféra polobohů, je intenzivně využívána umělci a mystiky.) a sám si odpovídal na otázky nebo mu číslo 4,7 bylo Jájou sděleno a on ho automaticky interpretoval v rámci své klasifikace sfér jako 4,7 dimenzi?
V textech na
http://intago.sweb.cz/channeling.htm se desetinná čísla objevují často, v samotném channelingu jsem to našel jen dvakrát:
Poznávání božského světa
To má každá dimenze svoji vizi budoucnosti, to je pak strašně složité? Ano, vše je nekonečně složité, ty znáš jen 1-2 procenta toho, co vím Já, tvé nadvědomí dimenze 5,3.
Dívka Jája
Po dvou letech mi přítelkyně nakreslila obrázek dívky s dlouhými vlasy, prý je to část mne. Zavolal jsem ji: Já jsem tvá Jája, střed mám v dimenzi 4,7, ale mohu výš. Naučím tě něčemu novému, jak vnímat život.
V prvním případě se intago přímo na dimenze ptá a hodnota 5,3 je v jeho hierarchii významnou hranicí (5,3 nejvyšší božská síla, jež je ještě podobná člověku. Aktivně utváří osud.) okatě související s položenou otázkou - budoucnost a osud. Ve druhém případě se intago na nic neptal a píše, že zavolal. Číslo 4,7 také není nikde zmíněno jako nějaká úroveň či hranice, jen zapadá do intervalu 4,5 - 4,8.
Pro inspiraci moje spekulativní interpretace channeligu
Zavolal jsem ji: Já jsem tvá Jája, obor mám kolem Feigenbaumovy konstanty 4,6692016, ale zabývám se i vyššími věcmi. Naučím tě něčemu novému, jak vnímat život.