Rad bych nejak uspokojive pro vsechny strany vyresil situaci, ktera tu v posledni dobe nastala, tj. premira vulgarity. Chtel jsem se nejak domluvit s Petrem, protoze je jejim hlavnim zdrojem, ale je sprajclej a necte SZ. Stejne, ale to co chci navrhnout bych rad napsal v sirsim kruhu.
Nejdriv uvodni poznamka pro Petra:
Pokud nekdo nerespektuje pravidla fora, na ktere pise, tak tim posila admina a vlastnika primo tam, kam tak rad posilas.
Mam tu pro vsechny dve moznosti :
1) Bud se tu zacnou respektovat pravidla tohoto fora, ktere si muzete precist zde nebo kazdy ma moznost se presunout na jine forum, nebo si zalozit sve.
Vlastne moznost jedna je povinna

2) Vytvorim nove podforum ala Vostalovic zumpa s nasledujicime vlastnostmi:
- Vulgarismy, osocovani, nadavani a osobni utoky v nem budou povoleny
- Nebude pristupne siroke verejnosti, ale pouze registrovanym, kteri si o vstup vyslovne pozadaji
- Pristup dostane kdokoliv, kdo si pozada
- Presunu tam vsechny vlakna Vostalovic typu
- Budouci vlakna byvalych clenu PZ budou zakladana tamtez, protoze se da ocekavat neco z prve zminenych veci
- V pripade, ze pocet prispevku v nem pujde do tisicu, tak budu vlakna starsi jak rok (cca) mazat.
- Pokud podforum prestane byt casem aktivni, tak ho pozdeji smazu.
- Kdybych nahodou v budoucnu z nejakeho duvodu zmenil nazor, tak si vyhrazuji moznost v budoucnu upravit pravidlo jedna o povoleni vulgarit.
Berte to ciste jako moznost navic. Pokud nebude zajem, tak to zakladat nebudu (je to pro me prace navic). Podforum tedy zalozim, pokud mi do tohoto vlakna napise alespon 5 lidi, ze o nej ma zajem. Pro dva lidi to zase zakladat take nebudu, ti si muzou povidat na mailech

Zaroven od tohoto okamziku, zacnu aplikovat nasledujici pravidlo za vulgarismy na hlavnim foru:
Prvni vulgarismus = varovani (Petre, pro tebe jiz beru za udelene)
Druhy vulgarismus = ban na 1 den
Treti vulgarismus = ban na 1 mesic
Ctvrty a kazdy dalsi vulgarismus = ban na 1 rok
Poruseni banu zalozenim noveho uctu apod. rovna se ban trvaly.
Co je vulgarismus urcim ja, ale je to vetsina toho, co jste tu mohli posledni dobou videt. Tj. poslat nekoho do prdele, nazyvat ho debilem, kretenem, kravou, srackami, psat o hovnech apod.
Pokud mate nejake dalsi ci lepsi navrhy, tak klidne piste.

Hezky vecer,
Petr