Jestli máš potřebu reagovat na moji osobu, její projevy či neprojevy nebo i na ostatní "vřeštící" osoby, prosím zde, ať tím nerozbíjíme témata jiných vláken.
Tady to vyhrazuji čistě pro tebe a naše osobna i neosobna.

Eva Nada píše:No nazdar!Už jsme se dlouho neviděli
Díky za vyhrazený pavilón...
Mám smazat z vlákna o E.T. to moje spontánní psaní o vřeštících opicích?
Eva Nada píše:armin píše:Alaja píše:Napíšeš o Míle a Edovi někdy knihu? Třeba historky z pobývání na jejich chatě, společné meditování a pod.?
Když, tak v rámci duchovních "pamětí", jestli je někdy napíšu.
Když pocítím že je to opravdu potřeba a že to k něčemu bude dobré, tak se do toho pustím.
Zatím mi přijde, že duchovně laděné literatury je dnes až moc a že mnoha duchovňákům je překvapivě spíše ke škodě než k duchovnímu prospěchu.
V tomto, co jsi napsal, je jasný čas a jasný záměr, spíše očekávání, že až pocítíš, že nastala ta správná volba (a nemohly by pamětu uškodit), tak možná něco napíšeš.... nemusíme to už dál rozebírat, buďto je napíšeš nebo ne, je to vcelku jedno...bude to jenom tvé vnímání něčeho nebo někoho...jak tě znám, čistě hlavové pojednání
irulan píše:No Evi,... ale diktuj si jak to má být ...
Trini píše:Když bude mít Miroslav pocit, že s ním potřebuji řesit nějaké osobní problémy, tak by pro mě také otevřel vlákno.
Byla bych ráda, kdyby ty paměti o Tomášových napsal. Tečka. Ty máš potřebu už dopředu řešit, že to udělá špatně. To je tvůj osobní problém s ním.
A proto to napíšeš dobře, vůbec o tom nepochybuji.
Eva Nada píše:Trini píše:Když bude mít Miroslav pocit, že s ním potřebuji řesit nějaké osobní problémy, tak by pro mě také otevřel vlákno.
Byla bych ráda, kdyby ty paměti o Tomášových napsal. Tečka. Ty máš potřebu už dopředu řešit, že to udělá špatně. To je tvůj osobní problém s ním.
A ty už dopředu víš, že je napíše dobře, protože o tom vůbec nepochybuješ))
A proto to napíšeš dobře, vůbec o tom nepochybuji.
Eva Nada píše:Jo ta tříska v oku...
Kdo ví, jak to bude s našimi opicemi dál...
armin píše:Nazdar Evo![]()
Jestli máš potřebu reagovat na moji osobu, její projevy či neprojevy nebo i na ostatní "vřeštící" osoby, prosím zde, ať tím nerozbíjíme témata jiných vláken.
Eva Nada píše:armin píše:Nazdar Evo![]()
Ahoj armine, koukám, že jsi změnil svoje stránky
http://diskutuj.blogspot.cz/
Zpět na Fórum - úvod, nápady, připomínky, technické věci
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků