Ano, musí tu být pestrost, aby bylo z čeho vybírat. A tak tu musí být i věci, které se třeba nám zrovna nelíbí. (I když si nedovedu představit, že někomu se líbí být nemocný.) Ale bude to asi o tom, že kdyby nebylo těch virů a bakterií, které způsobují nemoci (to je zase slovíčkaření.. nic nezpůsobují, jen ukazují poruchu

), neznali bychom hodnotu zdraví.. kdo nikdy nebyl nemocný, neví, co je zdraví - a to je právě ten kontrast.. aspoň tak si myslím, že by mi to vysvětlil Abraham

Třeba kytičky také chtějí zažít takový kontrast... Vždyť vědí že smrtí to nekončí.
A je každopádně pravda, že já jsem vždy nejvíc vyrostla kvůli "negativním" věcem a lidem. Třeba říkat "ne"... to se s hodnými andělskými lidmi kolem sebe nenaučíme

Ono když by všechno klapalo super samo od sebe, kde by pak byl ten růst? Asi by to byla nuda. Takhle máme zákon přitažlivosti a s ním je spousta srandy. Navíc se člověk (myšleno já) pořád učí, sice ty jeho knížky mám přečtené asi 100x, ale praxe je jiná věc a změnit své návyky mi moc nejde!

Jinak teoreticky už vím snad všechno, nejradši radím druhým a sama pak dělám stejné věci co oni...

A to je právě ta sranda

I love communicating about life in Abraham´s way

Protože je to úžasné! Než jsem znala Abrahama, můj život se mi zdál tak nudný a beze smyslu! Jsem tak ráda, že jsem našla Abrahamovo učení! Díky svému neuvěřitelně tvrdohlavému emočnímu GPS, který mě odmala přitahoval ke knihám o záhadách, smyslu života, životu po smrti apod. Bylo to tak vzrušující, že jsem nemohla odolat! To mě zachránilo od zbytečného života. No jo. Až budu stará bába, napíšu krásnou knížku o tom, jak jsem spala a jak jsem se probudila a jak byl pak život nádherný

A zahrnu i inspiruj a moudrého a inteligentního Petra

(A v bonusech vostalpetra

)