Tohle video jsem si pustila. přišlo mi to dnes do mailu a znělo to tak lákavě, že přestože dělám v reklamě 15 let, velmi mě zaujalo
Zatím jsem v polovině a budu pokračovat Zatím tedy nic nového, takže čekám na překvapení, ale je to moc hezké, a pravdivé, pochopitelně. Ale zastavila jsem se u tohoto (převyprávěno ):
"Jestliže nějaká situace nebo něco, co děláte, způsobí, že se necítíte dobře, tak to není dobře (řekla helpful, což považuji za významný rozdíl, ale český překlad nápomocné by se nehodil)."
Tak to je zase taková ta stará známá pravda, je dobré si připomínat tyhle ukazatele. Nicméně zrovna včera a dnes jsem zažila story, v rámci které jsem se nejprve necítila zcela dobře, a potom naopak dnes velmi dobře. Bylo by to zdlouhavé na vyprávění, ale nebýt toho, co jsem zažila včera, a co na mě nepůsobilo dobře, nepřinesla by mi tatáž věc dnes potěšení, které jsem z ní měla. Mohla bych to pro stručnost ukázat i na známém příkladu odvedené práce: každou práci, i tu, kterou milujeme, musíme obvykle odvést a byť v průběhu jejího tvoření můžeme být - v tom ideálním případě - zcela uchváceni jejími možnostmi a vpodstatě nás tak může naplňovat radostí - zadostiučinění, pokud jsme si ji předsevzali dohotovit, přichází až teprve, je-li dohotovena. Kolik z nás je ochotno v takovém případě být klidně i unavený, nebo odložit jiné radostné věci? Nechci tím říct, že je to něco za něco, to vůbec ne. Jen tím chci poukázat na to, že celé to rozlišování na negativní a pozitivní je - ale to právě i vyplývá z podstaty vibrační reality, které jsme součástí!!! - zavádějící a klamné. Obzvláště bereme-li ho v úvahu tímto způsobem.