Afirmace k 12. hlavním bodům Abrahamova učení 1. Nalézám stále více a více dobrého, nového, povznášejícího ve všem, co potkávám.
2. Život v tomto těle je má volba. Dolaďuji zaměření myšlenek a nalézám radost.
3. Svobodně objevuji cesty k radosti, která přispívá k růstu všeho, co je.
4. Věnuji pozornost jen tomu, co cítím jako dobré, protože vím, že čemu věnuji pozornost, to přitahuji.
5. Ptám se sama sebe, proč něco chci a nechám na Vesmíru, aby přinesl to nejlepší.
6. Věnuji pozornost jen chtěným myšlenkám, protože vytvářejí chtěné emoce a jejich prostřednictvím mě vede mé milující vnitřní já jen k tomu, o co stojím.
7. Vesmír mě miluje a obdivuje, cítím-li se dobře, jsem s ním zajedno a svoluji k naplnění poslání.
8. Vše je v pořádku. Má vděčnost otevírá cestu k věcem, za které cítím vděčnost a tím se uvolňuji do přirozeného blahobytu.
9. Svoluji ostatním k jejich vlastním zkušenostem a také nikdo nemůže ovlivnit mé myšlenky a tím pádem ani omezit mé radostné cesty, které toužím prožít.
10. Skutky, které konám a majetek, který vyměňuji je jen vedlejším produktem mého zaměření na radost.
11.Mou svobodnou volbou je zdraví a blahobyt.
12. Pozitivní energie je mým přirozeným stavem, mým věčným životem. Vše je stále v pořádku