Ahoj, a dík za odkazy, ktoré sem dávaš, sú výborné. K Abrahámovi ohľadom jeho reakcie na zdravé stravovanie však poznámku mám. V reakcii na pani, ktorá sa pýtala, problém nie je, fanatizmus v čomkoľvej, včetne zdravého stravovania môže byť veľmi kontraproduktívny, celkové vyznenie však môže vzbudiť dojem, že vibračný súlad s čímkoľvek, čo spapáme je dôležitejší, než samotná papa.
Skúsim citát:
..aby ste pri tom, keď niečo jete necítili odpor, ktorý bráni, aby ste z toho jedla dostali to, čo chcete dostať...
Ak som už pochopil, že moje telo bude prosperovať len papaním živej stravy/tepelne a chemicky neupravenej/, tak vyhraté ešte nemám, pretože prechod na živú stravu nie je jednoduchý. V štádiu prechodu nie je problém dostať chuť na vyprážaný rezeň s hranolkami. No neverím, že je možné dostať sa i pri pochopení nutnosti papať živú stravu do vibračného súladu s rezňom a hranolkami, skôr mám dojem, že to malo byť podané tak, že pokiaľ už chcem nesprávnym výberom jedla uškodiť svojmu telu, tak, tým, že si to nebudem vyčítať a trápiť sa, škody znížim na minimum.