Popis: Duchovní román tělesně postižené dívky a jejího anděla Michaela, kteří nám ukazují všední věci ve zcela jiném světle a odpovídají na základní otázky smyslu života a smrti.
*převzato*
Moc úžasná knížečka, která mě dostala. Tuto knihu dostal můj přitel od jedné své známé za duchovní pomoc, když si ji četl u nás hned mu byla zabavena mým tatínkem a teďka jsem se k ní dostala já. Nebudu tady do podrobna rozepisovat o čem knížka je, to je na každém z nás aby si ji přečetl. Ale napíšu proč mě tolik dostala. Knihy které jsou duchovní a zároveň aplikované na běžné situace jsou mnohdy pro nás snáze pochopitelné a taky na příběhu člověka si toho daleko více zapamatujeme. Žena, která čeká postižené dítě a neví jestli si nechat dítě by si určitě tuto knihu měla přečíst, ale samozřejmě i ostatní. Je tam moc pěkně vysvětleno jak to je vlastně s duší, která se inkarnuje do postiženého člověka, jak vnímá. Knížka začíná tehdy když duše od Barbary (hlavní hrdinka) se domlouvá se svým andělem Michaelem, ten ji vypráví co ji čeká v životě, že bude postižená, že to pro ni nebude snadné, ale že ji to posune hodně dopředu....
Tuto knihu čtu (ano teprve ji mám rozečtenou, jsem někde uprostřed, ale v době kdy to budete číst už to nemusí platit

Veruše
Zdroj: Verušin blog na Nové Zemi