Alaja píše:Ještě bych ti sem přidala i citaci od Jana z Kříže, ale už to nejspíš z internetu stáhli....on ono světlo víry i světlo boží znal...
PS: a temná noc duše je období mystika, kdy mu v meditaci nezáří ani jedno z oněch světel....
intago píše:Alaja píše:Ještě bych ti sem přidala i citaci od Jana z Kříže, ale už to nejspíš z internetu stáhli....on ono světlo víry i světlo boží znal...
PS: a temná noc duše je období mystika, kdy mu v meditaci nezáří ani jedno z oněch světel....
Nic neznám tak dobře jako TND a i v tomhle se mýlíš...
Alaja píše:intago píše:Alaja píše:Ještě bych ti sem přidala i citaci od Jana z Kříže, ale už to nejspíš z internetu stáhli....on ono světlo víry i světlo boží znal...
Nic neznám tak dobře jako TND a i v tomhle se mýlíš...
![]()
když si to myslíš...
intago píše:S mystikou je vždy kříž. Nikdy o ni nebyl vážný zájem a taky jich vždy bylo hrozně málo...
Dostali jsme pozvánku na debatu psychonautů v rámci České psychedelická společnosti. Označují se jako psychonauti. Patřilo k nim řada slavných osobností, nejen dr.Grof, Huxley a Leary.
Jenže božské mi to zarazilo. Prý na mystiku není ani jeden z tam přítomných. Ale sem mě poslalo, to jo...
Ale že čtyř bodů v každé mystické meditaci každého skutečného mystika se zatím nikdo nepřihlásil ani k jednomu, no to je katastrofa,
Neměli byste s tím něco dělat?
Božské mi říká, že ty 4 body máte jen slabé, nejste v mystice daleko.
Řekl tu snad někdo-To mi Bůh řekl, nebo To mi Bůh ukázal? Nikdo a to je podezřelé. Tak totiž mluví mystikové, ti skuteční..
Tomáš, jestli půjde na tu žábu vám to sám vysvětlí...
Alaja píše:intago píše:S mystikou je vždy kříž. Nikdy o ni nebyl vážný zájem a taky jich vždy bylo hrozně málo...
Dostali jsme pozvánku na debatu psychonautů v rámci České psychedelická společnosti. Označují se jako psychonauti. Patřilo k nim řada slavných osobností, nejen dr.Grof, Huxley a Leary.
Jenže božské mi to zarazilo. Prý na mystiku není ani jeden z tam přítomných. Ale sem mě poslalo, to jo...
Ale že čtyř bodů v každé mystické meditaci každého skutečného mystika se zatím nikdo nepřihlásil ani k jednomu, no to je katastrofa,
Neměli byste s tím něco dělat?
Božské mi říká, že ty 4 body máte jen slabé, nejste v mystice daleko.
Řekl tu snad někdo-To mi Bůh řekl, nebo To mi Bůh ukázal? Nikdo a to je podezřelé. Tak totiž mluví mystikové, ti skuteční..
Asi tě sem tvé Já, neboli ono božské, sem poslalo, aby jsi se něčemu přiučil, něco důležitého pochopil.
Tvé dosavadní vize nejsou to, o co v tom duchovnu jde. Jde o to "světlo".....o nic jiného...
Až ho jedinkrát "uvidíš", pak konečně pochopíš, že jsi celá ta dlouhá léta bloudil a každou lákavou vizí jsi se mu vzdaloval. To "světlo" najdeš až za těmi vizemi, když ty vize nebudeš prožívat, ale jen lhostejně se na ně dívat, když už se ti budou cpát před tvůj vnitřní zrak, když je necháš odejít...tak snad jednou to "světlo" za nimi zahlédneš. Možná se ti to "světlo" bude zdát velmi nudné, nezáživné a nevydržíš se na něho delší dobu dívat, nebo ti bude okamžitě unikat.....ale to "světlo" je cíl veškerého toho duchovna. Ať již jen to jeho zření (savikalpa, světlo víry), nebo dokonce s tím "světlem" na nějakou dobu splynutí v jedno (nirvikapla, světlo boží). Možná ze začátku to "světlo" bude jen takové "zrnění televizní obrazovky", možná se ti bude točit hlava nebo ti bude špatně od žaludku, ale po čase se "světlo" rozjasní, vyčistí, jeho nalézání bude snadnější a snadnější, a třeba ti i předvede ten hledaný prázdný nekonečný prostor plný "světla", ukáže ti samo sebe...ukáže ti to pravé božské.....
intago píše:Aaaa, už to začíná, hon na čarodejnice. na Poradně zdarma mě zabanovali a smazali debatu.
Holt demogracie a svoboda slova musí bejt![]()
![]()
a co tady?
armin píše:intago píše:Aaaa, už to začíná, hon na čarodejnice. na Poradně zdarma mě zabanovali a smazali debatu.
![]()
a co tady?
Když už potřebuješ, aby tě někdo následoval (a tím pádem potvrzoval), popros toho svého Boha, aby ti k tomu dal potřebné charisma, moudrost a schopnosti. A uvidíš, že ten tvůj Bůh jsi jenom ty a projekce tvých sebestředných potřeb. Že tohle ten tvůj "Všemohoucí" nedokáže... Ty to ale nechceš vidět.
A to je tvůj problém.
intago píše:No jo, dal jsem sem spoustu důkazů, nejen mých, ale i jiných mystiků
intago píše: Kdybyste na mne nereagovali, tak bych dál nepsal...
intago píše:Aaaa, už to začíná, hon na čarodejnice. na Poradně zdarma mě zabanovali a smazali debatu.
![]()
a co tady?
Alaja píše:Jana má pravdu - propagace drog je u nás zakázána.
§ 283 - Nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy (zahrnuje výrobu, dovoz, vývoz, nabídku, zprostředkování, prodej, opatření pro jiného, přechovávání a jiná jednání)
§ 287 - Šíření toxikomanie (svádění ke zneužívání konopí, podpora, podněcování, šíření... např. při kouření marihuany).
https://www.drogy-info.cz/legislativa/konopi/
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků