Ahoj, na jednom diskusním fóru tuhle knihu probírali ze všech stran. Nakonec se tam pohádali a opět usmířili.

Údajně se do tohoto léčení můžeš zasvětit sama po přečtení té knihy. Nevím, možná. Pod vedením učitele a při oficiálním zasvěcení je to prý intenzivnější, snadnější a jde i o zážitek. Na YouTube jsou detailní videa, jak tato energie pracuje. Je to docela zajímavé. Jen chci upozornit, že tohle nejsou mé zkušenosti, jen odpovídám na tvé dotazy. Já osobně jsem zasvěcená do Reiki. Vím, že se jedná o úplně něco jiného. A zázrační léčitelé? Jen kdyby jich bylo více. Bylo by skvělé, kdyby si lidé uměli ale i chtěli pomoci sami od bolesti jak duševní tak i fyzické. Vše probíhá ve skutečnosti naprosto přirozeně, jen to pochopit. Nebylo by třeba platit za semináře nehorázné peníze. Někde jsem zaslechla, ale nesouhlasím, že tak vysoké ceny jsou proto, aby na to šel člověk, který to opravdu chce. Ne z rozmaru. Je to hloupost a nemá to logiku, mělo by to být zdarma a nebo za nějaký rozumný poplatek pro organizátory ( je třeba zaplatit pronájem sálu, občerstvení a mnohdy náklady na cestu pro učitele,...). To jsou ale jen mé spekulace.
S Láskou Darges