vostalpetr píše:Četl jsem hodně návodů na to, jak obnovit spojení s Já,
ale tenhle je (alespon bodvě) jeden z nejhorších:
Jana píše:Abraham říká: "Původně jste byli (a stále jste) nefyzickou prvotní energií a z té nefyzické perspektivy jste promítli část vašeho vědomí do vašeho fyzického těla..." Naše pravé Já a z pohledu nefyzické perspektivy se nemůže stát nikdy ničím více, než jsme, protože v rozšířeném vědomí mizí čas a prostor a bez něj je naše pravé Já bezrozměrné neměnné.
když můj milovaný Osho hřímal nad prohřešky proti dobrým mravům a Ježíš vypráskal penězoměnce z chrámu.
Petr píše:az u posledniho slova, se ozvalo obrovske krrrgghhhhh zaskripani nene, Abraham by prave nikdy nepouzil, ze on, nebo Zdroj, nebo ja, nebo ty nebo neco je nemenne.
Petr píše:Jsem ulpny..jsem ale zaroven promenlivy...
Jana píše:Je možné, aby se to, co skutečně jsi, pokud si o sobě nic nemyslíš, měnilo?
Petr píše:Jana píše:Je možné, aby se to, co skutečně jsi, pokud si o sobě nic nemyslíš, měnilo?
ano...mozna dokonce vic, nez kdyz myslim ...je to stabilni a krasne.. ale cele neustale v pohybu, promenlive..
Petr píše: ano...mozna dokonce vic, nez kdyz myslim ...je to stabilni a krasne..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník