od Jana » ned 12. pro 2010 15:11:32
Ani jedna.
vostalpetr píše:Lenny, řekl bych, že jsi v podstatě oběma, tou první vysněně tou druhou reálně. I když bych neřekl, že je to u Tebe tak tragické, jako v druhém případě. Tak doufám, že jsem se Tě nedotkl
AlfaScorpii píše:vostalpetr píše:Lenny, řekl bych, že jsi v podstatě oběma, tou první vysněně tou druhou reálně. I když bych neřekl, že je to u Tebe tak tragické, jako v druhém případě. Tak doufám, že jsem se Tě nedotkl
S tím nesouhlasím. Jaks na takovou blbost přišel?
vostalpetr píše:Jak jsi přišel na tu svoji blbost???
vostalpetr píše:(teda aby jsi si nemyslel, že si dělám srandu, nemohla by právě představa úspěšného člověka, tak jak je zde popsána, být tím nejhorším, co tě může potkat ?))
vostalpetr píše:Ramakrišna to popisoval slovy: že chceš neustále lízat sladký med, ale nechceš se medem stát,
AlfaScorpii píše:Lenny, řekl bych, že jsi v podstatě oběma, tou první reálně, tou druhou vysněně. I když bych neřekl, že je to u Tebe tak tragické, jako v prvním případě. Tak doufám, že jsem se Tě nedotkl
vostalpetr píše:Lenny, řekl bych, že jsi v podstatě oběma, tou první vysněně tou druhou reálně. I když bych neřekl, že je to u Tebe tak tragické, jako v druhém případě. Tak doufám, že jsem se Tě nedotkl
Zpět na Diskuze k Abrahamovi a zákonu přitažlivosti
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků