Petr píše:Jeste doplnim, ze on ten zivot je i o vytvareni novych car.. vnimani novych aspektu, vzniku novych preferenci na zaklade neceho proziteho.. Tak vlastne i Abraham nahlizi na tuto realitu, jako hriste pro vznik techto "car", urceni zadaneho. A jak je z obrazku videt, tak pro vznik preference zadouciho (zelene cary) je potreba poznat nezadouci (cervena cara) a o tom ten kontrast je a to je i ta cast kterou muzeme vzdy ocenit, jak jsem psal ve vlakne o prijimani kontrastu. Protoze intenzivni cervena cara - vnimani neceho nezadouciho, dala automaticky vzniknout stejne intenzivni zelene care - preference zadouciho..
"Jakým způsobem je to, co považujeme za zdroj, ze svého pole složeno?". Problém buzení pole, stejně jako problém interakce dalších částic s tímto polem, pak již automaticky odpadá - všechno je pole, které se jistým způsobem (podle svých vnitřních zákonů) vyvíjí v prostoru a čase.
Pouze při našem pozorování se nám některé oblasti pole jeví jako "zdroje" a jiné oblasti jako vzbuzované nebo působící "pole"."
Joek píše:
a vortex a být a nebýt
vostalpetr píše:mně nepřijde jako nějaká vyšší vibrace,
vostalpetr píše:Vůbec nechápu, proč bych třeba tím, že mám nové kamarády měl mít taky nějaký vyšší vibrace...
Zpět na Diskuze k Abrahamovi a zákonu přitažlivosti
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 návštevníků