Kerry píše:Jana píše:Kerry píše:CHCI S NĚKÝM TVOŘIT ÚŽASNÝ PÁR....
Možná by stačilo poznání, že jsi úžasný celek a že každý pár úžasných celků je pořád jeden úžasný celek.
No, jenže když se spokojim s tím, že jsou všechna má přání a touhy už hotové ve vortexu a že ve fyzičnu to nemusím řešit, tak mě ta kreativita a touhy po něčem nebudou bavit. Možná jsem moc náročná a netrpělivá.
LuKas píše:jamajsky.drap píše:Kerry píše:CHCI S NĚKÝM TVOŘIT ÚŽASNÝ PÁR....
Jojo, také jsem se tímhle trápil.....hodně dlouho...a většinou mě ovládaly pocity bezmocnosti. Pak jsem začal číst duchovní literaturu a řídit se jejich pokyny (Abraham aj.) a život se začal postupně měnit. Získal jsem pocit, že mám moc nad svým životem. Že co budu chtít, toho dosáhnu. A nebyl to špatný úsek života. Úspěchy se občas dostavovaly a to mne utvrzovalo v tom, že to funguje. Většinu času jsem byl v dobré náladě, ale ne vždy a když jsem se chtěl dostat do dobré nálady, vadilo mi na tom dodržování určitých postupů (stoupání po emoční stupnici apod.)
Moje současné poznání je takové, že nad tím vším je ještě další level. A to, že nemůžeme dělat vůbec nic. Opakuji...nemůžeme dělat vůbec nic Nejsme to totiž my, kdo koná. Nejsme tohle tělo a tahle mysl. Když se sami sebe zeptáte s co největší upřímností "Kdo skutečně jsem?", tak to možná ucítíte. Je to čísté vědomí, které je za všemi formami a všemi myšlenkami. A když přijmete, že nejste tento psycho-fyzický organismus, rozhostí se nepopsatelný klid. Takže teď prostě "Jsem". Možná za týden potkám dívku svých snů, ale možná také ne a možná za týden přijdu o práci a nebudu moc splácet úvěr. Ale nejsem to "já", komu se to děje, takže na tom nezáleží.
watta píše:
měla bych otázku: ten pár, který jsi chtěl s někým vytvořit ty, jsi již vytvořil?
nebo jsi svoji vůli prožít svůj život s někým vyměnil za duchovní literaturu?
jamajsky.drap píše:"já to neovlivním, tak proč bych se tím měl trápit "
watta píše:
já nevím, já myslím, že tohle fórum nemá žádného typického čtenáře, a upřímně si spíš myslím, že abraham by tvůj pohled spíš schválil - možná až na to "vše probíhá jako dřív".
já jen, že neznám žádného z duchovních lidí, kteří by dosáhli toho, co původně chtěli. každý se jen rozplynul do ne-já, ve kterém už nic nechce. to je zoufalství, ve kterém se člověk přemlouvá, že to vlastně až tak zoufalé není, aby si nemusel přiznat, že se mu zatím nedaří, jak by chtěl. nepletu se?
watta píše:já jen, že neznám žádného z duchovních lidí, kteří by dosáhli toho, co původně chtěli. každý se jen rozplynul do ne-já, ve kterém už nic nechce. to je zoufalství, ve kterém se člověk přemlouvá, že to vlastně až tak zoufalé není, aby si nemusel přiznat, že se mu zatím nedaří, jak by chtěl. nepletu se?
vostalpetr píše:ale znáš někoho, komu se daří líp, než by sám chtěl a ztěžuje si, že je to tak dobrý, že už mu to leze na nervy?
Dokonce ani Abrahamovi se nedaří to jeho dílo, tak jak by asi sám chtěl, ale aspon má co na práci a o čem mluvit...
Zpět na Diskuze k Abrahamovi a zákonu přitažlivosti
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků