watta píše:já nevím, petře, upřímně mě už tato diskuze moc nebaví není to trochu argumentování o argumentování?
no prave, taky mi to tak prijde.. ne cela diskuze, mela sve svetle momenty.. ale to vecne dovysvetlovavani me tolik nebavi.. A hlavne me nabavi patrat kde kdo co rekl a proc nekdo neco pochopil tak a ne jinak ale mam radost z toho kdyz se na konec alespon trochu pochopime, i kdyz cilem to neni )))
watta píše:jestliže myslíš všechno jako všechno, pak ti holt nebudu rozumět nikdy od toho mají slova svoje (smluvní) významy to pak můžeš napsat rovnou větu: touha touha touha touha touha, a bude to znamenat totéž jako "myslím si, že bílá vrána lítá lépe než červený krokodýl" stejně tak jako naprosto cokoliv jiného
no taaaaak, to mi delas naschval (vim ze nedelas ). Tak jsem to prece vubec nemyslel. Bylo to mysleno tak, ze mame touhy i kdyz si to plne nemusime uvedomovat, tim jak se probirame timto zivotem (hlavne kontrastem), tak v nas vznikaji automaticky preference, jemne az silne touhy, o cemkoliv a o vsem... to jsem myslel tim, ze touha je temer vse, protoze lze jen tezko zit zde na zemi a aby zaroven se neupresnovala nase predstava o tom co chceme a co nechceme.. to je to vse, co jsem mel na mysli. A mel jsem dojem ze tak jsi to myslela, proto jsem to dal nerozvadel, pouze odsouhlasil.