Yana píše:Chcem aby sa mi nieco splnilo, ale problem je, ze ma to uz netesi.
Yana píše:ano, mozem sa zamerat na to co ma tesi, napr. na psika, ktoreho chcem, ale toho si mozem kupit, az sa mi "TO" splni, takze stale ked sa na neho tesim mi vybehne ze si ho este nemozem kupit, cele je to take zamotane
Vobec sa nemozem dostat do tej "vortexovej" nalady, minuleho roku ked som objavila zakon pritazlivosti som v tej nalade bola denne bezne, tesila som sa ze mozem mat hocico, ale nevedela som ze je to to spravne, ze to vlastne vtedy pritahujem, a TO prianie vzniklo az tohto roku, a odvtedy sa tam nemozem dostat, cim viac to chcem, tym viac sa snazim nato tesit, aby sa mi to splnilo. Napadlo ma, byt vdacna za to co uz mam, ale to by som zase dakovala len preto aby sa mi TO splnilo
Yana píše:Ale Abraham o tom jasne hovori, ze stale bude nova a nova tuzba a nikdy nebude nic ukoncene, ze prave preto existujeme.
No a na vianoce som sa ako dieta netesila, to bola stale len robota a dostala som len oblecenie. Doteraz ich neznasam, ale mozem sa aspon tesit z toho ako sa deti tesia z darcekov Chcelo by to radu, ci TO mam pustit alebo co, alebo ci sa mi TO moze splnit len ked sa nato budem tesit. Lebo nechat to tak, sa mi zda lenive, a zasa mysliet (tesit) sa nasilu zasa proti prudu...
Yana píše:Ale Abraham o tom jasne hovori, ze stale bude nova a nova tuzba a nikdy nebude nic ukoncene, ze prave preto existujeme.
Zpět na Diskuze k Abrahamovi a zákonu přitažlivosti
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků