Lenny píše: Jeden "pozitivní", že mě baví hrát
A druhý "negativní", že mě nebaví cvičit a každý den mi v myšlenkách běhá vyčítálek: "Hele, flákačko, dneska jsi zase necvičila."
vostalpetr píše:To, co je Skutečné je Pozornost sama o sobě v Přítomnosti Ted a Tady....
vostalpetr píše:.....
A V PODSTATĚ CESTA DO PEKLA...
Jana píše:je to totéž, co říkám větou:Nedělej nic, co Tě nebaví?
Lída píše:No já říkala spíš "Všimni si, že tě to nebaví, že tě to přestalo bavit... a vzpomeň si, co se v té chvíli dá udělat…
Lída píše:hrát si s tím, co zrovna dělám, krásně ty talíře, co meju, odkládat vedle dřezu, klást je pozorně, jako když přebaluju miminko, užívat si to… Přesně jako ten prcek na pískovišti, když staví hrad... toho vůbec nenapadne, jestli to, co dělá, je správnější nebo důležitější, než dělat bábovičky... jen dělá ten hrad tak soustředěně, že přítomný okamžik tomu dodává celou svou šťávu... a vůni..."
Lída píše:všechno Si udělá sám, nic nemusíme...
Lída píše:jen být jde teprve po projití dlouhou cestou snažení, usilování o "něco" - jógicky řečeno o všímavost k mysli a nad myslí; člověk obvykle vůbec nevnímá, že cítí k něčemu odpor, jen prostě "nějak nemá náladu"
Začít postupně to podpalubí pocitů u sebe rozpoznávat ... ... ...
a vrátit se tak pokaždý na to pískoviště u vody
Jana píše:vzdej se konatele... Jde o to prokouknout tu hru, že to je jen hra a pak je to jen hra.
sattvická strava může být velmi dobrou pomocí... co vy na to ????
Zpět na Diskuze k Abrahamovi a zákonu přitažlivosti
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků