Ahojte . Potřebovala bych pomoc nebo spíše potvrdit mé přesvědčení . Už rok se zajímám o pozitivním myšlení a záměrném tvoření . Začalo to Tajemstvím a pak desítky přečtených knih. Ale velké změny jsem nepociťovala protože vždy jsem dělala základní chyby které se v Tajemství nevysvětlují . Jako pocit strachu když to nepřijde, negativní myšlenky o sobě o svém životě atd .... dokonce se už půl roku léčím z těžké deprese kterou zapříčinilo právě negativní myšlenky a všechno.
Ale asi před 10 dny jsem si podívala první video od Abraham Hicks , a moje myšlení se úplně změnilo, za tyto dny jsem hodiny a s nadšením dívala všechna videa , četla diskuse a cítila jsem se úžasně a nepociťuji žádnou úzkost už mám pocit že nepotřebuji ani antidepresiva jsem jedno se vším na této Zemi )))))))))
jedině co mě teď trošku zaskočilo je ta neskutečná bolest hlavy a někdy se až nemůžu nadechnout , a to se mi stává po tích hodinách skvělých vibraci a nadšení .. já mám pouze jedno vysvětlení . že se moje tělové a hlavně mozkové buňky začaly programovat na nové positivní smýšlení a přesvědčení a protože byli zvyklí jen na negativní myšlení a nyní ještě opravdu z hrozných myšlenek ... tak je to pro mé tělo šok a neví si na to zvyknout takto se brání , protože jsem tyto velké změny učinila dost rychle, protože jsem teď doma a mám celé hodiny na to a baví mě to chci, si přitahovat hojnost a být ve vortexu co nejvíce ale při této bolesti hlavy se to nedá, nepomáhají ani tabletky ... chápu to dobře že jsou to poztívne změny pro mě i když je to negativní bolest ? prosím zkuste mi to potvrdit, nebo vysvětlit. předem děkuji