Peto píše:Este by som sa chcel spytat nieco okolo tej coraz viac popularnejsiej chripky. Ze by boli vinnik hlavne media? A co v 1919 Spanielska chripka, ked urcite ludia necumeli pred spravami, kedze nemali pred cim
Peto píše:Este by som sa chcel spytat nieco okolo tej coraz viac popularnejsiej chripky. Ze by boli vinnik hlavne media? A co v 1919 Spanielska chripka, ked urcite ludia necumeli pred spravami, kedze nemali pred cim
Aby človek nedostal chorobu, musí byť voči nej imúnny, s čím môže súhlasiť asi každý. Ale čo znižuje jeho imunitu?Este by som sa chcel spytat nieco okolo tej coraz viac popularnejsiej chripky. Ze by boli vinnik hlavne media? A co v 1919 Spanielska chripka, ked urcite ludia necumeli pred spravami, kedze nemali pred cim
Peťo, ak je napr. môj názor z pohľadu matematických zákonitostí správny (napr. že správne som sa naučil a ovládam malú násobilku) je predpoklad že dostanem pri výpočtoch z nej aj správny výsledok. Ale ak som sa ju naučil nesprávne, potom nemám veľa šancí pri výpočtoch získať správne výsledky.Jen misto "nespravnych" nazoru bych mozna spise rekl neuzitecne nazory, nebo nam nijak neslouzici nazory, kontraproduktivni presvedceni...vuci slovum spravny a nespravny citit urcitou rezistenci
Koho myslenie a názory nie sú v súlade s PZ, potom sa to u neho prejavuje tak, ako si napísal.a hlavne take rezistenci, vzdor vuci urcitym situacim, lidem - rozpor mezi tim, kde by jsme chteli byt, a kde jsme, mezi tim jaci bychom chteli byt a jaci ted jsme, mezi tim co chceme prozivat a co se naopak deje okolo nas..
Ale iní ľudia mi svojimi názormi i svojim správaním (teda pre mňa konkrétnymi výsledkami) dali jasné dôkazy, že tieto informácie sa dajú čerpať aj z iných zdrojov. (napr. Erínek z kníh Hovory s Bohem, alebo Petr z Abrahamovho učenia. Samozrejme sú aj ďalší, ale aj títo dvaja stačia ako dôkaz.)
Zpět na Diskuze k Abrahamovi a zákonu přitažlivosti
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 návštevníků