Dagmar
"Alaja"]
P.Chobot bohužel není můj oblíbenec...
Z toho si nic nedělej. Asi jeho oblíbenec nejsi také. On přednáší to, co má prožité a naplní tenisové haly, kam ho chodí poslouchat a učit se stovky lidí.
Mrkni na -
https://www.energiezivota.com/skryte-mo ... lem-svete/ je to zajímavé. Přeji pěkný víkend.
Když prvně vystoupil na veřejnosti v Rock café ...byla jsem u toho se svými kamarádkami. Ale po poslední desáté přednášce se mi z toho dělalo nějak špatně, tak jsem se přestala o něho nadále zajímat.
Bohužel jedna má kamarádka ne. Po letech, v době oné čajíčkové aféry, začala mít akutní problémy s játry....a umřela....zdravé silné ženě najednou selžou játra, fakt divné....proč asi, že jo...na pohřeb přišlo pár stovek lidí se s ní rozloučit...
PS: Prý to byla rakovina...
Prostě to mám ve vzpomínkách nějak propojené a vždy, když se objeví nějaká zmínka o panu Chobotovi, tak se mi vzpomínky vrátí a dost to zabolí.....
Tuhle mi dcera donesla z Prahy lísteček, že prý by se se mnou chtěla nějaká paní, také cáklá přes duchovno, seznámit. Bohužel, odmítla jsem to....v nabídce stálo, že se zajímá hlavně o P.Ch., o cestu do Peru a pod. ......
Proti záři neomezeného prostoru jsou i ty nejkrásnější zážitky neúplné...