„Mluví-li se o někom, ať už jakýmkoliv způsobem, tu jaksi se duše ztotožňuje s tou osobou a bere veškeré ty vlastnosti o kterých se mluví na sebe. A tím se poskvrňuje vlastní duše a přitahuje ony vlastnosti k sobě a stává se jimi.“
Fráňa Drtikol

„Mluví-li se o někom, ať už jakýmkoliv způsobem, tu jaksi se duše ztotožňuje s tou osobou a bere veškeré ty vlastnosti o kterých se mluví na sebe. A tím se poskvrňuje vlastní duše a přitahuje ony vlastnosti k sobě a stává se jimi.“
Fráňa Drtikol
Martin Danes píše:Lidstvo je ve fázi od robota k životu. Martin
Martin Danes píše:Lidstvo je ve fázi od robota k životu. Martin
https://video.aktualne.cz/dvtv/chci-pro ... 1537841539
Chci propojit mozky dvou lidí, bude to velmi nebezpečné, říká první kyborg na světě
| Můžeme nahlédnout do budoucnosti, je to šance komunikovat úplně novým způsobem, tvrdí britský vědec Kevin Warwick. Díky implantátu ovládal na dálku robotickou ruku a také si propojil nervovou soustavu s manželkou. Byla to intimní záležitost, velmi nás to sblížilo, líčí. Už několik let odkládá plán propojit mozky dvou lidí. Nikdo to ještě nikdy nezkusil, mohl by nastat nějaký vážný problém, toho už se žena účastnit nechce, tuší, že to může být nebezpečné, říká Warwick
Nic píše: Bůh je sám tou Láskou, Bytím, jsoucnem.
Když poznáš kým skutečně jsi ...
Nic píše: Pokud tohle uděláš opravdu z lásky a ne z bažení po moci a nadřazenosti, tak ďábel zmizí a zůstává jen láska.
Nic píše: bezpodmínečná láska, která nic nežádá, která jen miluje
Tino píše:Nic píše: Bůh je sám tou Láskou, Bytím, jsoucnem.
Když poznáš kým skutečně jsi ...Nic píše: Pokud tohle uděláš opravdu z lásky a ne z bažení po moci a nadřazenosti, tak ďábel zmizí a zůstává jen láska.
Stačí, když tu jeNic píše: bezpodmínečná láska, která nic nežádá, která jen miluje
a nastane trvalá, bezpříčinná spokojenost - sama od sebe.
Tahle informace je stejně užitečná jako když ti někdo řekne, že kyčelní klouby tě okamžitě přestanou bolet a ta bolest zmizí sama od sebe, jakmile přestaneš kulhat na nohu, která je dlouhodobě oslabená a nemůže proto fungovat normálně.
Takový člověk musí být blahem bez sebe, když mu někdo tohle znovu a znovu a znovu opakuje...
a on přitom nemá nejmenší tušení, co všechno je třeba dělat a od čeho je nutné upouštět,
aby se noha postupně dostávala do normálního bezbolestného stavu...
Já jsem se zeptal: "Kdo to je?"
A tam se ozvalo: "Saint Germain"
A já jsem řekl: "Proč jsi přišel?"
A on řekl: "Protože jsi měl tu myšlenku."
S tou já chodím, s tou myšlenkou o tom vysvobození. A já jsem se ho ptal: "A dokážu to? Dokážu to já?"
A on řekl: "To nemůže dokázat žádné ty. To se prostě stane. "
A já jsem říkal: "No, jasně, ale co proto mohu udělat."
A on řekl: "Miluj."
Já jsem řekl, jasně, to je jasný, to vím. To je jasná věc. Ale řekni mi.."
Já jsem řekl, no jasně, to chápu, to je první věc, o tom není pochyb. Ale, ale kdybys mi ještě řekl..
http://www.poradnazdarma.cz/viewtopic.p ... 81#p139181
Nic píše: Bůh je sám tou Láskou, Bytím, jsoucnem.
Když poznáš kým skutečně jsi ...Nic píše: Pokud tohle uděláš opravdu z lásky a ne z bažení po moci a nadřazenosti, tak ďábel zmizí a zůstává jen láska.
Stačí, když tu jeNic píše: bezpodmínečná láska, která nic nežádá, která jen miluje
a nastane trvalá, bezpříčinná spokojenost - sama od sebe.
Tahle informace je stejně užitečná jako když ti někdo řekne, že kyčelní klouby tě okamžitě přestanou bolet a ta bolest zmizí sama od sebe, jakmile přestaneš kulhat na nohu, která je dlouhodobě oslabená a nemůže proto fungovat normálně.
Takový člověk musí být blahem bez sebe, když mu někdo tohle znovu a znovu a znovu opakuje...
a on přitom nemá nejmenší tušení, co všechno je třeba dělat a od čeho je nutné upouštět,
aby se noha postupně dostávala do normálního bezbolestného stavu...
Tino píše:Co se dá v takové situaci dělat?
Především jasně pochopit, že náš současný stav, kterému neosobní láska chybí, je důsledkem všech našich dosavadních zkušeností, které jsme prožívali od narození; a protože zkušenosti s autoritami bývají i bolestné a zraňující, vyvolávají v člověku postupně nejrůznější skryté sebeobranné reakce (skryté proto, že si nemůže dovolit otevřeně je dát najevo - rodičům, učitelům, a když dospěje, i šéfům...), a všechny ty neprojevené nesouhlasné emoce v něm poměrně brzy zablokují jeho původní, přirozeně milující stav
Když si tohle uvědomíme, může se objevit hluboký zájem o vnitřní příčiny, které způsobují, proč teď reagujeme, jak reagujeme... Díky tomu můžeme svoje bezděčné negativní reakce, které se i teď ze zvyku automaticky v objevují v nejrůznějších situacích, začít postupně v sobě jasně rozpoznávat... přijímat je a upouštět od nich.
Obvykle nelze pochopit všechny skryté motivace, které spontánní láskyplnost blokují z našeho hlubokého podvědomí, a pak je možné vyhledat kvalitního regresního terapeuta, který místo aby doporučoval "Miluj!" člověku, který to prostě nedokáže, nám pomáhá postupně rozpouštět v sobě všechno, co naši přirozenou, spontánní, bezpříčinnou lásku zablokovalo.
Martin Danes píše:Karma je jen víra, koncept, jako kterýkoli jiný. Martin
Martin Danes píše:Karma je jen víra, koncept, jako kterýkoli jiný. Martin
Martin Danes píše:Stejně tak spočívá mistrovství života v tom, nebýt mistrem, být samotným životem, který tvoří, je živý, čerstvý a naslouchající. Vědomí vždy naslouchá. V přítomnosti je vše. Zkušenost je vždy mrtvá. Zkušenost je včerejší prožitek a tento okamžik nemá nikdy nic společného se včerejškem.
Zpět na Inspirativní osobnosti
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků