No a tu se dostáváme k tomu, co hlásá Chobot a co nemá ze své hlavy. "Vše je v pořádku", což mohu také vyjádřit činnou větou "Mohu si dělat, co chci". I kdybych se denně realizovala a denně upadala zpět to nevědomosti, i kdyby se to stávalo každou vteřinu a i kdyby se to stávalo v každém okamžiku obojí zároveň, co se vlastně děje? Nic. I kdyby se celý vesmír v jeden jediný okamžik budil ve velkém třesku a zároveň v tentýž okamžik hroutil sám do sebe, co se děje? Nic. A vše. Tudy cesta nevede. Jestliže jsme ve své podstatě natolik svobodní, že nic z toho nemá význam, proč jsme v tělech, proč jsme si společně vytvořili všechny tyto zákonitosti jakože musíme dýchat, jíst, musíme se rozmnožovat, nemůžeme létat či procházet zdí atd. atd. ? Pravděpodobně zcela dobrovolně jsme se staly nevědomými a tady chápu ty, kteří přišli s tím, že naše existence zde je jenom hra. Pikantní na tom je, že já sama v sobě nevím, jak to je. Nemohu stoprocentně říct, ano, zbudovala jsem si toto tělo a tento svět dobrovolně, abych si ozkoušela co všechno svedu. Na nic takového si nepamatuji, ale zas na druhou stranu se přesně takto chovám. Všechno co v životě dělám dělám proto, že mi přišlo zajímavé to vyzkoušet, vyzkoušet si sebe sama, své hranice a možnosti. Realizace se dá "udělat". Třebas hned. Ale když si sednu a řeknu si tak teď, přicházejí na mysl ta dohodnutá omezení znící třeba takto: "A co bude s tvým světem, když přestaneš hrát tuto hru? Co bude s tvými blízkými, kteří ji stále hrají? Jak budeš mezi nimi žít s vědomím, že dokážeš cokoliv, co dokážeš vymyslet?" Není vůbec snadné tuto bariéru překonat. Ačkoliv je to bariéra, kterou jsem postavila já. Tak chytrá jsem, že nedokážu přechytračit sama sebe. Ano, jedině láska to dokáže. Nebýt jí, nikdo z nás by tu nebyl. Takže praktikovat lásku je stejná pitomost, jako se snažit o realizaci. To láska drží atomy v pospolitosti. Ale láska je síla, která umožňuje, není to existence sama. Nyní začíná velké drama pro moji mysl. Bylo těžké vyvážit a spojit v sobě všechny síly, ale vyvážit a spojit všechny síly v každém jednotlivci na celé planetě zároveň, kurňa to bych byla zvědavá co by se stalo. Asi to bude trvat ještě hodně dlouho, ale chci u toho být, páč to bude fakt řacha

))