Jana píše:Tomu, co píšeš, nerozumím. Nevnímala jsem ho jako někoho, kdo se chce někam dostat.
Alaja píše:No a proč jsi tady vlastně psala, že si o honzamovi myslíš, že po tobě chce, aby jsi odešla od manžela a byla s ním?
Je však pro ně těžké mezilidské vztahy vůbec navodit. Běžně jsou tito lidé uzavřeni citům. Ačkoliv vyhledávají kontakt s opačným pohlavím, často se bojí závazků, kvůli možnosti zklamání či selhání. V započatém vztahu však milují bezpodmínečně, problémem je, že si nepřipouští, že by mohl partner milovat i je, protože to ze své dětské zkušenosti považují za nemožné. Přesto právě oni potřebují cítit, že jsou milováni. Myslí si, že toho nejlépe dosáhnou právě skrze své výsledky, které z toho důvodu nadnášejí.
Jana píše:Alaja píše:No a proč jsi tady vlastně psala, že si o honzamovi myslíš, že po tobě chce, aby jsi odešla od manžela a byla s ním?
Honzam ode mě nic takového nikdy nechtěl. Chtěl pouze ode mě, aby byl mou matkou a já jeho dítětem.
Ta láska, která nás spojuje v srdci je tak absolutní, že si bere opravdu všechno.
A když si všechno vezme, tak mi nezbývá už vůbec žádná role, forma, nic.
Je to nádherné, osvobozující.
Není na tom nic špatného.
Proto je skvělé, když je člověk, který se osvobozuje, zcela bez závazků.
Alaja píše:
Jo....je to těžké, popisovat někomu mystické zážitky, to jsem si všimla. Ty sice tvrdíš, že to bereš přes srdce (čtvrtou čakru), ale ty zážitky, co jdou přes vyšší čakry (5.-7.čakru), dosud nevnímáš a tudíž nerozumíš jejich popisu od jiných lidí, včetně toho, co o tom píšou duchovní mistři ve svých knihách........
Jana píše:Alaja píše:
Jo....je to těžké, popisovat někomu mystické zážitky, to jsem si všimla. Ty sice tvrdíš, že to bereš přes srdce (čtvrtou čakru), ale ty zážitky, co jdou přes vyšší čakry (5.-7.čakru), dosud nevnímáš a tudíž nerozumíš jejich popisu od jiných lidí, včetně toho, co o tom píšou duchovní mistři ve svých knihách........
Můžu popisovat jen to, co poznávám, srdce ve kterém je to spojení, je světlem bez hranic, čakry se tohohle srdce ve skutečnosti nijak netýkají. Není v něm žádná forma, žádná oddělenost, žádná struktura.
Je to přesně to, co říká třeba Mooji:
Mysl je hmotou – Srdce je podstatou.
Mysl je formou – Srdce je bez formy.
Mysl je časem – Srdce je věčností.
Proto Osho mluví o tom, že nejde o pochopení, ale o románek v srdci.
Proto učí dzogčhen o spojení.
Bez formy těžko najdeš nějakou čakru.
Alaja píše:
No právě....vůbec nic jsi nepochopila.....![]()
Tak pá, jdu raději zase zpátky k telce.....
Jana píše:Naprosto luxusní věc:
Psala jsem o tom, že technicky není možné nastěhovat domů všechny lidi, které milujeme a udělat z nich partnery, zvláště, když už doma jednoho máme.
Dokud jsme osobnostmi, tak opravdu není možné vzít všechny milované k sobě domů a zcela jim patřit, ale jakmile se navracíme k Sobě - Donů, tak sem se vejdou úplně všichni a můžeme tu být neodděleni na věky.
"Jak se navracíte k Sobě,
mysl ustupuje do energie Srdce.
Žijete ve vůni samotného Bytí,
jste ve stavu pokoje."
honzam píše:Je to tak osvobozující od lidského těla.
honzam píše:Jen se Tě snažím ochránit.
honzam píše:Jen se Tě snažím ochránit.
Jana píše:honzam píše:Jen se Tě snažím ochránit.
Díky.
A dál?
honzam píše:
Jano, běž domů běž.
Svůj život měj.
Užívej si slunce, brány otvírej.
armin píše: Bezpodmínečná láska jejího "Ježíše" či manžela jí evidentně nestačí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků