Třeba.....
11.4.1991 ve 12 hodin
Meditace - na zavřených víčkách jsem nejdříve uviděla podivný znak - tříramenný, konce zalomené. Tento znak zářil jasně žlutým neonovým světlem, až mne oslňoval. Po chvíli jsem vlevo viděla další dva znaky, také žlutě zářící, ale bohužel mi jejich tvar po chvíli vypadl z paměti a dodnes si na ně nemohu vzpomenout. Všechny tyto tři znaky ležely na jakémsi stolu či pultu se šikmou horní deskou. Stůl stál v místnosti, jenž byla obložena velkými šedivými deskami. V levé stěně byl volný otvor pro dveře, samotné dveře vidět nebylo. Otvorem jsem viděla silnou zář, jako by venku hořel velký oheň. Tento obraz trval asi 3 až 4 minuty a nijak se neměnil. Měla jsem pocit, že někdo havaroval a není mu pomoci. Otevřela jsem oči a přemýšlela o tom, co jsem viděla. Bylo mi smutno, že nemohu dotyčnému pomoci, přestože mu možná hrozí smrt. Najednou mne silně rozbolely oči a já je musela zavřít. Obraz pokračoval další 3 až 4 minuty, byl stejný a neměnný.
V tento den odpoledne, kolem 16. či 17. hodiny, jsem v televizi viděla zprávu o tom, že v Itálii v Janově byly dvě lodní havárie. Nejdřív se ráno srazily dvě lodi, z nichž jedna byla kyperská - ale byly včas odtaženy k molu. V poledne došlo na další kyperské lodi - tankeru k havárii a následnému požáru.
Článek ze sobotních novin /13.4.1991/: Obavy ekologů. Janov: Kyperská loď HAVEN, která ve čtvrtek /11.4.1991/ v poledne z dosud neznámých příčin vybuchla poblíž italského přístavu Janova, hoří a pomalu se potápí. Představitelé přístavních úřadů informovali, že plameny se stále ještě - 24 hodin po explozi - snaží uhasit požárníci, klesnutí tankeru ke dnu údajně nelze zabránit. Italský rozhlas uvedl, že z lodi se dosud vylilo do moře kolem 20 000 tun ropy, tedy více než sedmina z celkového obsahu jejich nádrží a sdělil, že v důsledku tohoto úniku by mohlo dojít k dosud největší ekologické havárii ve Středozemním moři . Tolik článek v našich novinách. Je docela zajímavé, že jsem už nikdy víc nečetla další informace o osudu této lodi.
Už vím, jaký osud postihl onu loď...leží na dně moře.......
http://www.stranypotapecske.cz/lokality ... sp?lok=716
Janovský záliv - vrak Haven
https://www.youtube.com/watch?v=7WmjdCKtr9g
THE HAVEN - ARENZANO,REC DIVE ITALY. ITALIANO